• Pytanie do mitycznego GRUBASA? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Nurtuje mnie jedno pytanie, czy od Sierpnia-Września 2020r. wyszedłeś chociaż na plus?
  • Re: Pytanie do mitycznego GRUBASA? Autor: ~CRB [83.23.216.*]
    Nie wiem czy tutaj jest mityczny grubas czy nie, ale ktoś się bawi i wyrzucił 15 akcji PKC w piątek i udało mu się uwalić kurs - 4%, spóźniłem się sekundę, bo tak to ja bym wyrysował świeczkę + 4%. Nie było w piątek chętnych na sprzedaż, a w czwartek jak ktoś postawił 1500 akcji na 50 zł może celem wystraszenia to bardzo szybko został te akcje wchłonięte.
  • Re: Pytanie do mitycznego GRUBASA? Autor: ~realista [5.173.33.*]
    Blokada to by była na 52-54. Ktoś przypalił, puścił pakiet i tyle.
  • Re: Pytanie do mitycznego GRUBASA? Autor: ~asdf [196.247.180.*]
    Czy te warranty weszły od razu do obrotu? Bo zakładam, że zapewne muszą się przemielić do końca.

https://www.carbonstudio.pl/pl/13-2020-warranty-subsc-a-c/
    2020-10-07
    Zarząd informuje, że w wyniku wykonania przez posiadacza warrantów subskrypcyjnych serii A praw z 63.750 warrantów subskrypcyjnych serii A, tj. złożeniem zapisu oraz opłaceniem akcji przez posiadacza warrantów subskrypcyjnych serii A, doszło do objęcia 63.750 akcji serii C, o wartości nominalnej 0,10 zł za jedną akcję, o łącznej wartości nominalnej 6.375 zł.

https://newconnect.pl/pub/NEWCONNECT/dokumenty_informacyjne/CarbonStudio_di.pdf

Na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu w dniu 20 grudnia 2018 r. podjęta została uchwała
    o  warunkowym podwyższeniu kapitału zakładowego w drodze emisji akcji serii C oraz emisji
    warrantów serii A.Na podstawie ww. uchwały wyemitowanych może zostać maksymalnie
    63.750 akcji serii C w wykonaniu uprawnień posiadaczy warrantów subskrypcyjnych serii A.
    Warranty zostaną zaoferowane do objęcia JMM sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie(nr  KRS
    0000446421)i będą mogły być wykonane do dnia 31 grudnia 2020 r. poprzez objęcie akcji serii
    C po cenie emisyjnej 15,69 zł za jedną akcję.

[x]
CARBONSTU 5,08% 6,20 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.