Nic do ugrania .Drugi raz odrzucili zawiadomienie o popelnieniu przestepstwa .Prokurator nie dopatrzyl sie przestepstwa .Zostalo napisane za zalenie ,poczekamy zobaczymy I nie pisac glupot ,Bo tylko ja walcze ze zlodziejami
KNF i GPW ruszyć dupska . Co to jest! Sprzedać nie można, odpisać straty też nie można. To co do kawy nędzy tutaj się dzieje!? Złodzieje pobrali pieniądze za PP ,które w ogóle nie były notowane. Państwo boi się złodziei i oszustów!? A gdzie jest słynna prokuratura Ziobry!?
Wszystko okey , tylko ktoś zgłosił sprawę , czy nie ?? , jakby co to mam 100 tysi i dołączę się , wprawdzie kwota nie duża ale trzeba mordę utrzyć tym oszustom !!
Ile razy mam pisac ze sprawa jest w sadzie.Czekam na wyniki wszystko w rakach sedziego ,poniewaz prokurator dwukrotnie nie do patrzyl sie przesteptwa.Pani prokurator stwierdzila ze to moja wina ze kupilem PP i uznala ze nie doszlo do przestepstwa, ale sad byl innego zdania i wrocil sprawe do ponownego rozpatrzenia .Pani prokurator poraz drugi nie dopatrzyla sie prestepstwa i poraz drugi zostalo napisane zazalenie i teaz jest rozpatrywana przez sad.Ta sprawa cignie sie juz drugi rok a najlepsz jest to ze przyprowadzilem zlodzieja do prokuratury a oni mowia mi ze ja jestem frajer a pan prezes jest geniuszem .Sprawe prowadzila prokuratura Warszawa Srodmiescie .Baca ile razy mam ci pisac ze nie mozna zalozyc sprawy zbiorowej ale to i tak nie wazne ,bo jesli sad odrzuci sprawe to juz nic nie da sie zrobic .Przypominam ze prokurator dwukrotnie nie dopatrzyl sie przestepstwa TAKIE MAMY PRAWO W POLSCE .PANI I PANOWIE .
To co dalej z tym dziadem ,,, tak będą okradać drobnych w majestacie prawa ? .... a gdzie są te gnoje z rady nadzorczej ? należałoby też ich ścigać , czyż nie !!
Dnia 2022-02-16 o godz. 16:19 ~zniewolony napisał(a): > Przyprowadzilem za reke zodzieja prezesa do prokuratury a Pani prokurator mowi ze to nie jego reka .
A swoją puknij się w pusty łeb i nie rób sobie jaj na forum , bo leszcze potraciły kupę kasy ....!!