To zależy... Czy przebicie 2 zł jest możliwe?? Jak najbardziej..2 czynniki mogą o ty zadecydować- wejście inwestora branżowego w spółkę lub pierwsze namacalne informacje na temat gry LoTF 2 które bez wątpienia będzie mocnym paliwem napędowym dla wzrostów. Ale trzeba patrzeć na otoczenie. Czy nie dojdzie do jakiegos mocnego spowolnienia gospodarczego lub kryzysu światowego patrz Evergrande, którego upadek jest kwestia czasu.
Tu masz RACJE,ale czym gorzej tym ludzie więcej będą się bawili.Jest tak Powieść,zresztą wspaniała,niestety nie pamiętam utora. Koniec,główny ganster widzi iż mu się wszystko wali,kąże kupić podwłąnemu ZABAWKI /kolejki/,coś w tym jest.
Ja od peewnego czasu dokupuję, dokupuję dokupuje i nie zmartwi mnie spadek nawet na 1zł bo wtedy bym sprzedał wszystkie inne akcje które posiadam i kupił akcje cig. Tylko cierpliwi zostana nagrodzeni wspomnicie moje słowa - i nawet powyjej 2,50 nie strzedam tylko co miesiąc bedę dokupował :)
Wycena i wskaźniki a do tego dwa mocne tytuły w przyszłości, świetne wyniki dotychczasowych produkcji, nie pozostaje nic poza naganianiem na spadki i zaśmiecaniem forum. Mam stratę ale spokojnie spółka potrafi rosnąć, cierpliwości.