zakladam ze raport listopadowy bedzie sredni, reakcji zadnej ........jezeli nie podadza wczesniejszych prognoz za ten rok ,a pewnie nie podadza to w marcu (mysle ze ten rok bedzie dobry) podskoczy np na 4zl.....a kiedy bedzie scalenie ? rownie dobrze moze byc w marcu/kwietniu jak i w sierpniu ......szkoda ze zaczeli kombinacje z tymi dodatkowymi akcjami ...........dla nas to tylko strata czasu
Złotówka za akcję A dostaniesz 1,5 akcji czyli 1 zł i 50 groszy .
A odcięcie było 0,58 .
Chyba tak to powinno wyglądać. Poprzednio ilość akcji się nie zgadzała. Było do przydzialu 38 mln dlatego zrobili 40,5 miliona (27 mln+13,5 mln)
wczesniej bylo 54mln i potrafilo niezle szarpnac ,z 2zl na 5zeta -teraz kiedy bedzie 40 mln w obiegu to i tak nie jest duzo i napewno lepiej niz te 54mln...matrwi mnie tylko ten marazm ,niech to juz sie skonczy i grajmy pod przyszlosc
cos mi sie pomylilo .dopiero co przyjechalem zmeczony w dodatku gardlo mnie boli ....cofam to co napisalem wczesniej ....tzn z ta iloscia akcji to faktycznie za duzo ................. w obrocie 27mln obecnych + 40 mln nowych
Panie i Panowie - bo to było tak że bociana dziobał szpak, potem była zmiana i kark dziobał bociana potem były jeszcze dwie zmiany i kto był bardziej dziobany?
Panie i Panowie - bo to było tak że bociana dziobał szpak, potem była zmiana i kark dziobał bociana potem były jeszcze dwie zmiany i kto był bardziej dziobany?