• Mam pytanie Autor: ~Adam [91.195.99.*]
    Kupiłem po 22 grosze akcje, jak zrobić żeby odzyskać całą kasę? Pytam poważnie
  • Re: Mam pytanie Autor: ~AndrzejŚcianowy [68.235.38.*]
    Prezes sprzedał by załatwić 2 sprawy, pierwsza to kasa na utylizację zbędnych akcji a druga to zaniżyć cenę pod kolejną emisję.
    Tak tutaj sobie pogrywają z akcjonariuszami.
    Z tego co wiem to sypanie prezesa się nie skończyło więc radzę uważać z zakupem tej spółki.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~4massFun [94.254.186.*]
    Po co takie kupowate akcje kupujecie? Na takich spolkach w ogole obrotow nie ma, glupota jest winna
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Krajewski [27.122.14.*]
    Ludzie wystarczy czytać NowyPorzadekInwestowania, oni tam pisali kiedy trzeba sprzedawać i się nie pomylili, zapytajcie ich tam czy ktoś tam wisi na haku. Będą też pewnie pisać kiedy warto kupić, moim zdaniem warto czytać ich wpisy.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Krajewski [27.122.14.*]
    Dnia 2021-10-22 o godz. 20:39 ~Krajewski napisał(a):
    > Ludzie wystarczy czytać NowyPorzadekInwestowania, oni tam pisali kiedy trzeba sprzedawać i się nie pomylili, zapytajcie ich tam czy ktoś tam wisi na haku. Będą też pewnie pisać kiedy warto kupić, moim zdaniem warto czytać ich wpisy.

https://nowyporzadekinwestowania.pl/t/269 

są też inne wątki o tej spółce
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Figi [89.77.43.*]
    Żadnych odkrywczych rzeczy.
    Za małe obroty żeby się coś działo.
    Niezależnie od ceny musi być tutaj co najmniej 50k obrotow dziennie
    Wtedy to można się zastanowić
  • Re: Mam pytanie Autor: retalhub [83.26.172.*]
    Raczej nieprędko. Przez cały ubiegły tydzień prezes wysypywał akcje.
  • Re: Mam pytanie Autor: ~AntekSZ [185.253.97.*]
    on tylko na próbę posypał troszeczkę, jest 360 mln akcji! Ostatnio dopuscili sporą część do obrotu więc tylko głupiec teraz to kupuje. Obstawiam tutaj 3 gr dołek i zobaczycie że tak się stanie. Pozdrawiam
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Figi [89.77.43.*]
    Co z tego ze jest tyle akcji. Nie wszystkie będą w obrocie jak widać. W obrocie jest mało i więcej nie będzie. To kwestia płynności i rozwoju biznesu
  • Re: Mam pytanie Autor: ~ANTEK [109.207.108.*]
    Kwestia 5-8 lat, spólka dla bardzo cierpliwych
  • Re: Mam pytanie Autor: ~ciekawy [123.231.50.*]
    pogrzebalem informacje o projektach i wlascielu... cos tu jest nie tak spolka zero obrotu, nikt sie nie interesuje a przeciez ecommerce jest na fali, wlascieciel w projektach uczestniczy ze w glowie sie nie mieci a tutaj cisza? moze go przykleili do spolki zeby sprzedac co maja a potem jego akcje pojda do kosza? A moze faktycznie cos kleja i bedzie z tego duzy zysk? Napewno ten prezes to chyba jakas niemota a sprawozdania finasowe zawsze takie same z kwartalu na kwartal ... zdania kopiuj wklej czasami zmieniaja tylko akapity... masakra
  • Re: Mam pytanie Autor: ~Bogdan [193.176.87.*]
    Prezes, Paweł, spoczko gość. Wprowadził do spółki Damiana P który wpromował swój patent ale chyba pointpack ma większy udział z tego wszystkiego. Ta spółka się dzięki temu utrzymała i ma lekki wstęp do e commerce ale czy się uda to już.. dłuuuga droga.
[x]
PLANETB2B -0,53% 0,09 2025-11-17 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.