• Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: mlodykmicic [37.30.0.*]
    z tymi osobnikami nie macie co dyskutować,na każdym poziomie czy to 12 było czy 6 było obiecują wzrosty,każą wam wskakiwać do odjeżdzającego na północ pociągu itp. itd.

Er [37.47.174.*]
     Miszcz [176.106.109.*]
     Er [95.168.116.*]
     Gracz [46.205.196.*
     Początkujący [31.60.94.*]
     Parys [89.64.42.*]
     Gracz [46.205.196.*]
     Ja [94.192.179.*]
     6770 [176.221.120.*]
     Er [31.61.164.*]
     Pav [89.64.61.*]

• Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Pav [37.225.50.*]
    O pięknie jestem na liście, mimo iż jestem zupełnie przekonany że nie naganialem :) zalosne
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: mlodykmicic [37.30.0.*]
    to poco ci tyle numerów IP,a ja uważam że jednak argumentowałeś na wzrosty,mimo że od roku tylko spadki.
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Pav [37.225.50.*]
    Mam tylko dwa numery IP na telefonie w zależności i od karty której używam.

Powiedz czy negatywnie o spółce mają pisać posiadacze akcji? Kupili bo są pozytywnie nastawieni do spolki
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~SuzereN [85.190.240.*]
    Jaśnie Panie Kmicicu,

Pan jako obiektywny i uczciwy inwestor, (w dobrej wierze ufam, że takim Pan jest) powinien obok "troli wzrostowych" wygenerować listę "troli spadkowych" z uwzględnieniem własnego IP w kontekście ostatnich Pana postów.
    Tworząc listę osób które wypowiadają się pozytywnie o spółce i nazywając ich "trolami", sam stawia się Pan w negatywnym świetle. Jaki ma Pan w tym cel biorąc pod uwagę iż jest Pan rzekomo akcjonariuszem?

Drugie pytanie: Czy Pan, zakładając ostatnio absurdalny post, w którym chce Pan otwierać drugie konto maklerskie, tylko po to aby rozliczyć straty na akcjach, uważa się za osobę kompetentną w doradzaniu i ocenianiu postów innych?

• Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Miszcz [5.184.200.*]
    Miszcz na 2 miejscu, yeah!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.184.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Odbicie [37.47.125.*]
    Powinno dobił do 7zl
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Gracz [46.205.194.*]
    Hahah ale śmiech mam z ciebie kmicic czy kmiocie czy jaki tam masz nick. Na marginesie dobry dobór nicku ciekawe kiedy sam uznasz że się tak schanbiles że zmienisz na babinicz. Kumaci wiedzą. A co do tego żałosnego postu nr 1 fajnie że jestem na liście aż 2 razy z takim samym IP. W życiu bym cię o rzetelność nie pomawial ale chętnie zobaczę moje sterty wątków gdzie naganiam. Dodatkowo czuje się urażony jestem tu już koło 3 lat i tak dalekie miejsce na liście ? A no tak ty masz wiedzę na temat alg nie starszą niż miesiąc więc skąd miałbyś wiedzieć . Jak wstawisz listę troli spadkowych pamiętaj żeby się conajmniej 2 razy dodać i pewnie zajmie ci to z godzinę żeby wypisac wszystkie Nicki rzecz jasna IP aż tak wiele unikatowych nie będzie.
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: mlodykmicic [37.30.17.*]
    skoro spada od roku to pojęcie trola spadkowego na tej spółce to CZYSTA ABSTRAKCJA
  • Re: Lista TROLI WZROSTOWYCH Autor: ~Pozdro [176.106.109.*]
    Dziękujemy, że jesteś! Samo pisanie bez potrzeby na temat spadków jak to teraz robisz świadczy, że jesteś trollem.
[x]
AIGAMES -0,96% 1,03 2025-10-08 16:49:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.