tylko My je posiadamy :) Jak policzylem i nasz znajomy z forum tu kiedys pisal - zmiescilibysmy sie w autobusie komunikacji miejskiej. Przy moim portfelu bylo by tylko 1637 osob a pewnie nie jeden z Was ma duzo wiecej. Ja mam 500'000 sztuk - tylko podejdzccie do sprawy na powaznie :p
Tak było, pisałem. Ale musi być przegubowy i miejsca stojące też zajęte.....;-)......czyli cały FF to np. 100 osób po 4 mln sztuk. To dużo? Nie wiem, tu się chwalili że mają dużo więcej co może być nieoczekiwanie prawdą. No bo co to jest 4 mln x 0,05 zł dla młodego "korporata"...kilka pensji? czy kilka nagród? Nieważne. Takie symulacje żeby to zobrazować. No bo jak ktoś idzie w ten kwit to po co mu jakieś 100k czy nawet 200k. Na podbitce zarobek groszowy a kac i wyrzuty sumienia do końca życia......Pozdrawiam. Na pewno tu lepiej niż w lotto systemowym, a tylu tam lata i przepuszcza kasę.
Jasne ze wystarczy :) Ja tez chyba leciutko przesadzilem z tym zakupem :) ale juz nie bede wywalal do rozwiazania sprawy .... Jak tam inni podawajcie liczby tylko nie jakies z kosmosu :p
No dobra, no to podsumujmy.....czyli jednak nie tylko jeden autobus (przypominam - przegubowy), ale również zapełniony stadion jest konieczny żeby pomieścić FF. Uczcie się ode mnie jak się robi ankiety, nie wskazując że to ankieta. Jestem miszczu, nie? No to zróbmy teraz profesjonalną analizę wyników. Da się to wyrazić jednym zdaniem: Wyniki ankiety są wspaniałe. Na podbitce stadion zapewni płynność obrotu tysiącami zleceń, a autobus się wtedy wyprzeda. Dziękuję za uwagę. Spokojnego weekendu.
No to jest OK, dałem Wam dokładnie 5 h05m na reakcję.....no to wiemy o co chodzi. ZERO reakcji na moją "prowokację"...., czyli każdy nawet początkujący na bananie wie, o co chodzi. Ja wiem że jest ptk., też wiem jak "czas działa w te dni", ale jednak masowe milczenie "Wasze" oznacza, że co najmniej w języku logiki moje założenia i wnioski są słuszne. Hejka zatem, ci z was powyżej gimbazy zrozumieją....reszta jak tam chce, są kursy tanie...
Pochwalcie się jeszcze po ile kupowaliście akcje tego bankruta i kiedy,bo ja mam jeszcze po 140zł a później uśredniałem ,ale to guzik dało bo zleciał na grosze i tak mam do tyłu kilkanascie tysięcy zł.
kupowało się po 50gr, 30gr, 15,gr, 10gr, 8 gr, 2-3 gr, 4,5 gr, i troszkę po 5gr, i czekam aż powróci do ceny moich pierwszych zakupów 30-50gr taki plan który się niepokojąco przedłuża.
Było by zacnie. Ale który znas wytrzyma tak długo? :)
Nawet hipotecznie gdyby jakimś cudem dali by nam zarobić takie pieniądze bo jak będzie 50 gr to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie dużo wyżej. Zrobią nam takie pranie mózgu... takie bujanko na prawo i lewo, że połowa autobusów będzie pusta, część się rozbije,......zostaną sami kamikadze z nerwica i sraczka w pampersach dla dorosłych.... jak będzie bujać po kilkadziesiąt tysięcy to zostanie kierowca i kilku wytrwałych na przednich siedzeniach i może jeden będzie trzymał się tylego koła autobusu... jak przegubu nie urwie na zakręcie...
Połowa z nas posra się i odda papier. Część kupi auto. A ostatni co wytrwają będą bogaczami chodzącymi do psychologa.
Tutaj bym sie nie zgodzil bo jak zauwazysz zawsze jest pik do niebotycznej wartosci a potem spadek o kilkadziesiat % do rozsadnej wartosci :) warto nie przespac tego piku :p
Jestem tu już kilka lat. Nie sprzedaję, bo to go mi zostało, to kilka %z tego, co zainwestowane… ale czy urośnie? A jeśli tak, to kiedy? Jeśli za kolejne 4 lata, to spoko można było tym kapitałem obrócić i zarobić podobne pieniądze. A tak tylko czekanie… chyba, że macie jakiś bliski horyzont czasowy, to może Wam szybciej czas leci