• Jest info!!! Autor: ~Abcdefg [5.184.193.*]
    Nie takiego info oczekiwaliśmy!!!
  • Re: Jest info!!! Autor: ~zztop [213.17.210.*]
    0,5% za kazdy dzien, czyli jak spoznia sie miesiac, co jest malym okresem czasu to straca 15% wartosci umowy??? oO
  • Re: Jest info!!! Autor: ~jas [31.0.23.*]
    brak mi słów co za kiszka ...
  • Re: Jest info!!! Autor: ~DannySon [89.206.58.*]
    Spokojnie, dla niektórych okazja do tanich zakupów. Nie sądzę, żeby bezczynnie czekali. Problemy z wizami są, plus kwestia potencjalnej kwarantanny specjalistów z Chin.
    Z pisma wiemy, że zgodnie z umową wpłynęła nota obciążeniowa, kwestia tego czy spółka ją zaakceptuje. Zawsze może powołać się na force majeure i starać się polubownie lub sądownie z tego wybronić.
  • Re: Jest info!!! Autor: ~DannySon [89.206.58.*]
    Sam ze swojego doświadczenia wiem, że aktualnie są problemy z wizami. Dziwi mnie jednak, że na umowie nie ma zapisów dotyczących force majeure, bo pod to aktualna sytuacja w mojej opinii podpada.
    Sądzę jednak, że niedługo się z tematem uporają i linia za 6mln (przy kapitalizacji spółki na poziomie 11mln XD ) zostanie ogarnięta.
  • Re: Jest info!!! Autor: ~masakra [31.0.23.*]
    tak tylko za chwilkę zobaczymy 3 zł z przodu
  • Re: Jest info!!! Autor: ~jasiek [31.0.23.*]
    Sytuacja robi się kuriozalna ....8 zł to dawny grosz ...spólka wypracowuje dochody ma kaskę w kasie ..a obecny kurs ......w lesie ...co to się wyprawia ...z tą spolką
  • Re: Jest info!!! Autor: ~Czesio [46.134.117.*]
    No cóż, niektórzy nie wytrzymują napięcia a ktoś kupuje wykorzystując okazje:) Ale ludziom szybko puszczają nerwy a oni robią co mogą żeby jak najwięcej wyzbierać
  • Re: Jest info!!! Autor: ~enki [5.173.248.*]
    Ja czekam jak się sytuacja rozwinie, chociaż kusi mnie już żeby ustawić się z zakupami na tych 4,95 ale do końca dnia jeszcze trochę czasu jest i może zejdzie niżej ;)
  • Re: Jest info!!! Autor: ~KTosia [37.30.32.*]
    Co za news! 3,50!!!!!!
    3,50!!!!!!:))))))))))))))))@@@@:)))))
  • Re: Jest info!!! Autor: ~Gościu [89.19.67.*]
    Gratuluję wytrwałości ktosia. A gdzie kolega hillela się podziewa?
  • Re: Jest info!!! Autor: ~KTosia [37.30.32.*]
    A ja nie wiem, skąd? Może siedzi przyczajony. Ni będzie 3,50 :(
    Ale i tak coś dobralam.
  • Re: Jest info!!! Autor: ~Gosciu [89.19.67.*]
    Jakby to powiedział hillela, bierz chlopaku póki tanio
  • Re: Jest info!!! Autor: ~BINGO [31.60.29.*]
     Re: Jest info!!! Autor: ~Gosciu [89.19.67.*] 2021-10-21 19:35
    Jakby to powiedział hillela, bierz chlopaku póki tanio

To żeś autorytet powołał, który powiesił na hakach na FON niejednego forumowicza. wielonikowiec isa/hillela/aram i tak mozna byłoby długo wymieniać.
    A takich spółek, które już nie są notowane, a były przez tego naganiacza naganiane przed samym zawieszeniem, a później wykluczeniem, można jeszcze kilka wymienić.
[x]
IDH -1,65% 2,38 2025-10-06 15:44:15
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.