• Kapitalizacja miliard Autor: ~deka [89.229.75.*]
    Buahahahha no to wam dodrukowali jak to u februarych i columbusomaniaków, pelikany łykną na górce i przez rok kurs poleci o 90%. Ileż ta firma zarobi z tym produktem jak oni nic nie maja poza jedna testową linią, która maja juz chinczycy, szwajcarzy i wielu innych.

Oni chcą tego na początku robić cenówki do sklepów. Jak ja lubie te zjazdy na februarych i ubranych gówniarzy z Ekipy drukarza obiecujacego cuda na tych spoleczkach bez dochodu
  • Re: Kapitalizacja miliard Autor: ~Adam [89.64.36.*]
    Haha gdzie byłeś wcześniej czemu nas nie ostrzegłeś wybawco, a tak serio wyj trolu
  • Re: Kapitalizacja miliard Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Wasze wycie to miód na moje uszy. Typie, w przyszłym roku 200 tysi. metrów kwadratowych, fabryka w Japonii z ogromną dotacją, miliony uradzeń na Iot, współpraca z Biedrą w tej kwestii. Co roku podnoszona sprawność na lini produkcyjnym, która w 2023 wynosić będzie 20% i zdeklasuje ogniwa krzemowe. 2023 to fabryki 720 tysi m2 KAŻDA! nie jedna, KAŻDA. 2024 współpraca z Saterevolution i pierwsze wyniesie paneli perowskitowych w kosmos. Miliony zastosowań innych zastosowań na które nie jesteśmy w stanie wpaść, jeśli tego nie widzisz i nie jesteś w stanie pojąć to albo jesteś pijany albo jesteś durniem (pewien profesor na mojej uczelni tak mawia xd). Rynek wycenia przyszłość, tyle w temacie, elo :)
  • Re: Kapitalizacja miliard Autor: ~Bonanza [213.134.184.*]
    Sorry ale nikt nie będzie czekał na te cuda 5 lat z uwięzionym tutaj kapitałem, podobnie jest na Azotach Police, mają budują największą fabrykę w Polsce a kurs stoi na 12 zł, nie ma zainteresownia
  • Re: Kapitalizacja miliard Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.41.*]
    Nie słyszałem i nie sądzę by w najbliższym czasie miał się zacząć "boom" na polipropylen(niby za 2 lata ma być trend wzrostowy ale nie mylmy tego z boomem), a Azoty to będą właśnie produkować. OZE, folowoltaika sama w sobie, a zwłaszcza fotowoltaika 2.0, czyli perowskity właśnie - na to już jest szał, z tymże na perowskity prawdziwy hype zacznie się niebawem, jak zdolności produkcyjne, nie tylko Saule ale też innych firm na swiecie, wzrosną. I wtedy każdy będzie chciał "to" mieć a firmy co "to" mają, czyli póki co tylko Saule, ale nie oszukujmy się, za 2 lata inne firmy już też, zarobią fortuny. Jak nie możesz usiedzieć na papierze 2-3 lata by zarobić kilkaset, może kilka 1000% i liczysz ze sobie po prostu wejdziesz przed samym odpałem to powodzenia, jest szansa że Ci się uda ale ja na przykład wolę akumulować na, spokojnie od początku bo temat pewny i arcyprzełomowy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.204.21.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kapitalizacja miliard Autor: ~Bart [83.8.174.*]
    Peron troll alert!
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.