• Raport Q3 Autor: ~Mirek [185.246.208.*]
    W listopadzie ogłaszają raport za 3ci kwartał, w którym wyniki powinny być bardzo zadawalające. Ruch na stronie w sierpniu był rekordowo duży co musiało przełożyć się na lepszą sprzedaż. Do tego dochodzą elektryki, które zyskują na popularności, a w obliczu kolejnej fali pandemii mogą znacznie ułatwić transport w obrębie miast i nie tylko. W tym momencie bardziej prodpododbne jest tsunami na antlantyku, niż jakiś zły scenariusz z rowerami. Ta panika jest sztucznie wywołana i napędzana przez efekt tłumu.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Oo [83.8.1.*]
    Mam tego dość dużo jak na moje możliwości i cały czas dokupuję ale ten rok uważam za stracony, nie spodziewam się zwiększenia wyceny a co najwyżej zahamowanie spadków i marazm. Dopiero przyszły rok pokaże czy ta spółka to zmarnowane pieniądze czy dobra inwestycja. Obstawiam to drugie ale kto wie.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Psikutabiz [185.246.208.*]
    „Szacuje się, że obecnie udział rowerów elektrycznych w łącznej sprzedaży rowerów w Polsce oscyluje wokół 3-5%. Jednak do roku 2026 powinien on wzrosnąć nawet dziesięciokrotnie, do 25-30% rynku.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~zorro [83.4.45.*]
    tutaj cały czas jest robiony ładny cyrk, spekuła zbija cene az do dna ( czyli tam gdzie to jest możliwe) zpóżcie na obroty, to jest komedia. każde zlecenie z kupnem większej ilosci, od razu jest poprawione po lewej w gore !! pilnuja i chca wszystko odebrac bo smiesznej cenie !!
  • Re: Raport Q3 Autor: ~elmariachi [84.17.55.*]
    Spekuła to jest kupowanie taniej i sprzedawanie drożej. Celowe działanie na rzecz obniżenia wartości spółki w sposób zorganizowany nosi znamiona przestępstwa finansowego.

https://www.knf.gov.pl/komunikacja/zglaszanie_naruszen/raportowanie_o_podejrzanych_transakcjach_i_zleceniach_STOR

• Re: Raport Q3 Autor: 1oo [78.31.154.*]
    Dnia 2021-10-25 o godz. 22:29 ~zorro napisał(a):
    > tutaj cały czas jest robiony ładny cyrk, spekuła zbija cene az do dna ( czyli tam gdzie to jest możliwe) zpóżcie na obroty, to jest komedia. każde zlecenie z kupnem większej ilosci, od razu jest poprawione po lewej w gore !! pilnuja i chca wszystko odebrac bo smiesznej cenie !!

Ktoś sprzedaje, ktoś kupuje.
    Co 2 dzień ustawiam się z koszykiem coraz niżej i ktoś zawsze coś wrzuci. Niestety kończy mi się kasa :( Mam nadzieję że ten dołek sie już uklepuje.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Veresc [85.221.138.*]
    Kurs jest tak bezczelnie uważany....masakra.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~AbraLin [77.252.81.*]
    Do raportu kurs będzie dołowany, bo wielu niecierpliwych wyrzuca na SL, a presja grubego jest spora, stąd też obniżona reko. Moim zdaniem teraz to jest totalnie bez sensu. Zresztą przecena o 30-40% jest normą na giełdzie. Rok temu OPN też było dolowane, równo rok temu kupiłem po 30, teraz jest po 65+. Dadelo też wzrośnie, ale musi się skończyć podaż cieniasów. Być może za szybko wzroslo do 24 przez to dużo nagrzanych cieniasów wisiało na hakach i teraz puszczają im nerwy.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Veresc [78.10.37.*]
    Ale raporty były już dwa. Po drugim raporcie są ciągłe spadki. Nie sądzę aby trzeci raport uratował sytuację. Czwarty raport może być w ogóle słaby bo zapasów brak, dostaw brak no i koniec sezonu. Obawiam się, że taka dolina może potrwać do przyszłych wakacji. Pytanie na ile zleci kurs?
  • Re: Raport Q3 Autor: ~Łazarz [84.17.55.*]
    Kapitalizm surealistyczny. Zaniżanie wartości spółki czy pracownika nie jest etyczne,nawet jak ma na celu zarobienie kolejnego miliarda kosztem innych. Różne rzeczy się wtedy zdarzają w konsekwencj. To niszcenie kapitalizmu.
  • Re: Raport Q3 Autor: ~YUJ [89.64.111.*]
    Ale ładnie ktoś dziś wyciągnął po 12 kurs o 6%, a baranki vel bananki sprzedają...
[x]
DADELO 0,00% 57,00 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.