Myślę, że dużo się nie zmieni. Nawet jeśli spadnie na 2zł z groszem to decyzję o przesunięciu premiery uważam za słuszną. Wyjdzie to na dobre i spółce i dla samej gry. Pozdrawiam ciepliwych
Cały Art Games, nie mów Zgred, że jesteś zdziwiony, znasz tą spółkę bardziej niż inni. Wiesz co jest najgorsze? Ciekawe jak pozyskają środki na kolejne kwartały w sytuacji gdy ją marnują np na wydanie gry Chefs Tails na różne platformy nawet Xboxa, pomijam, fakt, że środki też idą na łatanie bunkra. Naprawdę jestem bardzo zdziwiony koncepcją samego Prezesa by inwestować w takie gry. Nawet nie wiem jak go tłumaczyć. W pewnym momencie dochodzi do krytycznego momentu i mam wrażenie, że to właśnie jest ten punkt, masakra.
Przesadzasz.... poczekajmy do raportu... dzieki bunkrowi pojawia sie kasa... cos ta.wpada za alchemika i swana a nawet za when i was young... mysle ze sytuacja nie jest zla (mam nadzieje)... czekam.dalej na rozwoj wypadkow ale juz powoli bede sie znow ladowal :-)
Zadziwiasz mnie, ostatnio sobie z ciekawości sprawdziłem ilość graczy na Steamie i maksymalnie w produkcje Arta gra 1-3 osób slownie kilka osób. Co do bunkra by zaczął zarabiać muszą w niego jeszcze sporo zainwestować by miał jakąkolwiek grywalność. Lada moment premiera Chefs Tail na Steamie(może Wam klapki z oczu spadną). Jesteś dorosłym facetem, rób jak uważasz, obyś tego później nie żałował.