Też mi coś, przynieś i podaj, bezpieczne, żeby przyniosło zyski, jeszcze uzasadnij i za darmo, o, na pewno, też nie mam co robić, tylko dzielić się za free potencjalnymi zyskami.
Część oszczędności na pewno warto zainwestować w złoto i srebro, ja jakość 20% zgormadzonych środków w taki sposób odkładam i systematycznie je dokupuję w mennicy skarbowej co 2-3 miesiące
Moim zdaniem jak masz tak duża sumę to może idź w kupno złota? Złoto zawsze cenę trzyma i możesz na tym sporo zarobić. Jeśli chcesz kupić złoto w dobrej cenie to polecam Miennica Skarbowa
Albo nieruchomości, albo złoto - przynajmniej moim zdaniem. Może to nie są inwestycje z której zarobi się nie wiadomo ile, a przynajmniej są pewne. Raczej na złocie się nie traci. A co do kupowania złota, to myślę że Mennica Skarbowa będzie dobrym miejscem :)
Wszystko zależy od tego, czy jesteśmy w stanie ponieść ryzyko czy nie. Najbezpieczniejszą opcją są na pewno lokaty, obligacje indeksowane inflacją oraz złote monety i sztabki, które kupisz w mennicy skarbowej