Dnia 2021-10-20 o godz. 15:10 ~JUREK napisał(a): > Lentex tyle zarabia w 5 lat.Poza tym to jest firma prawie rodzinna i nie jes na sprzedaż Pozd. Dla P.BOSS-a
Na sprzedaż ale nie dla Mercatora.TO bedzie ktoś "gruby" z ligi europejskiej lub nawet światowej
Mercator podkupi ff lentexu, bo wie że rekawiczki się kończą. A ten zakład w Tajlandii to Lubliniec ul. Powstańców. Sobik po 15 zł puści i Merec ma większość.
skoro spółka sie nie rozwija a zarzad nie ma pomysłu na jej dalszy rozwój najwyższy czas ustąpić... gdyby Mercator lub żydzi to przejeli na pewno doszło by do reorganizacji w spółce i tak było by jak w Novicie
nasza giełda jest bardzo słaba, spółki które zarabiają typu Lentex spadają i aż się wierzyć nie chce że przy takiej drożyźnie te akcje są tak niewiele wart a mimo to posiadacze tych akcji sprzedają te papiery, o cóż wygląda na to że oddają te papiery bo nie wierzą że za swojego życia zdołają na nich coś zarobić, zresztą ja postąpiłem podobnie i wyprzedałem swój pakiet cwaniakom którzy kiedyś bardzo się wzbogacą jak kiedyś na Novicie,