Do walnego i uchwalenia planu motywacyjnego żadnych "petard" bym się nie spodziewał. Po to już będzie wysyp informacji: przejscie na główny, co-op Wizardów, premiera WH i ogłoszenie nowego projektu + może jeszcze i Iron VR czymś zaskoczy np. Holly Chick 2 :P
Weszłam i zbieram. Obserwowałam spółkę dłużej i widzę, że kurs mocno trzyma. Chcę zwiększać zaangażowanie pakietami, dlatego tylko czekam aż ktoś mniej cierpliwy zarzuci PKC
Leżał od rana mały batonik w promocji i został schrupany. Dobry czas i korzystna cena choć może i będą jeszcze straszaki po prawej że załapiesz się na jakieś PKC. Witamy w pociągu z węglem.
Iron VR mnie zaskoczy jeśli zacznie w końcu promocję Lust for Darkness. To jakaś padaka, że robią gry, których nie promują. Społeczność 50 osób na steam..?
Cytuję: Według portalu firma Marka Zuckerberga zamierza odejść od skupienia się na swoim portalu społecznościowym i postawić przede wszystkim na wirtualną rzeczywistość (VR) i rozszerzoną rzeczywistość (AR). ps. panie i panowie idziemy we właściwym kierunku:)
Dzisiaj ktoś poświecił 1500 akcji, długo nie trwało i zostały wciągnięte, a niżej może kilka osób się wystraszyło i sprzedało niewielkie ilości. Wg mnie teraz to jest za duże ryzyko i za mało czasu, wcześniej były lepsze okazje do uwalenia kursu jak stany leciały i był gorszy sentyment. Ostatnie udane premiery jak GSS czy CMS poprawiły nieco sytuację.