• Obroty Autor: ~Aa [89.64.92.*]
    Patrząc po obrotach , coś przeczuwam premierę w listopadzie
  • Re: Obroty Autor: ~John [5.173.40.*]
    A ja początek grudnia a w listopadzie ostatni docisk
  • Re: Obroty Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Do walnego i uchwalenia planu motywacyjnego żadnych "petard" bym się nie spodziewał. Po to już będzie wysyp informacji: przejscie na główny, co-op Wizardów, premiera WH i ogłoszenie nowego projektu + może jeszcze i Iron VR czymś zaskoczy np. Holly Chick 2 :P
  • Re: Obroty Autor: ~Avelyn [5.173.65.*]
    Weszłam i zbieram. Obserwowałam spółkę dłużej i widzę, że kurs mocno trzyma. Chcę zwiększać zaangażowanie pakietami, dlatego tylko czekam aż ktoś mniej cierpliwy zarzuci PKC
  • Re: Obroty Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Leżał od rana mały batonik w promocji i został schrupany.
    Dobry czas i korzystna cena choć może i będą jeszcze straszaki po prawej że załapiesz się na jakieś PKC.
    Witamy w pociągu z węglem.
  • Re: Obroty Autor: ~Avelyn [188.147.5.*]
    Carbon to mój czarny koń tego wyścigu. Zobaczymy czy typuję dobrze :D
  • Re: Obroty Autor: ~Ironkpina [89.64.51.*]
    Iron VR mnie zaskoczy jeśli zacznie w końcu promocję Lust for Darkness. To jakaś padaka, że robią gry, których nie promują. Społeczność 50 osób na steam..?
  • Re: Obroty Autor: ~John [5.173.40.*]
    Przecież to mgvr zaplacilo za produkcję i to oni są odpowiedzialni za promocje
  • Re: Obroty Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Mnie interesuja wyniki bardziej niz spolecznosc i marketing a posiadam akcje i Iron i Crb. Spokoj i cierpliwosc jak mawia John.
  • Re: Obroty Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Tez uwazam ze do NWZ nie bedzie wzrostow a wrecz przeciwnie co widac na kreskach. Bedzie wiecej ujadania a kto na dluzej to wie co robic i kiedy.
  • Re: Obroty Autor: ~Crb [83.23.120.*]
    Walne już 8 listopada, dużo czasu nie zostało. Nie wiem kto po tak trudnym czasie na tej spółce oddaje akcje na ostatniej prostej.
  • Re: Obroty Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Facebook-zaplaci-grzywne-za-dyskryminacje-w-zatrudnianiu-Amerykanow-8208613.html
  • Re: Obroty Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Cytuję: Według portalu firma Marka Zuckerberga zamierza odejść od skupienia się na swoim portalu społecznościowym i postawić przede wszystkim na wirtualną rzeczywistość (VR) i rozszerzoną rzeczywistość (AR). ps. panie i panowie idziemy we właściwym kierunku:)
  • Re: Obroty Autor: ~Avelyn [188.147.5.*]
    Pytanie czy ktoś nie próbuje zbić kursu, poświecić kilku białych żołnierzy, i odebrać niżej.
  • Re: Obroty Autor: ~Crb [83.23.120.*]
    Dzisiaj ktoś poświecił 1500 akcji, długo nie trwało i zostały wciągnięte, a niżej może kilka osób się wystraszyło i sprzedało niewielkie ilości. Wg mnie teraz to jest za duże ryzyko i za mało czasu, wcześniej były lepsze okazje do uwalenia kursu jak stany leciały i był gorszy sentyment. Ostatnie udane premiery jak GSS czy CMS poprawiły nieco sytuację.
  • Re: Obroty Autor: ~Aa [89.64.91.*]
    Tak jak myślałem
  • Re: Obroty Autor: ~gr [194.242.52.*]
    masz nosa:)
[x]
CARBONSTU -1,50% 1,97 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.