do każdej estrovity jedna akcja .miliony akcji by poszło w p. emisja za emisją . już patrzeć nie można . jak nie 2 fiksy to scalenie . jak nie to to tamto . teraz emisji nie umieją zrobić bo coś tam ktoś zapytał . zawsze COŚ
do 13,20 weż pakiet do 2,33 .to tylko troszeczkę . weż jak tak nachalnie zachęcasz . sprawdzamy ciebie . piszesz a nikt tego nie tyka . do 13,20 pakiecik do 2,33
Dnia 2021-10-20 o godz. 13:12 ~xxxxx napisał(a): > skotek a teraz test ---- > > do 13,20 weż pakiet do 2,33 .to tylko troszeczkę . > weż jak tak nachalnie zachęcasz . > sprawdzamy ciebie . piszesz a nikt tego nie tyka . > do 13,20 pakiecik do 2,33
nie ja trzymam zapakowany na maksa . ale ty weż te ochłapki co blokują do 2,33 . widzisz , nawet nie masz zamiaru te g...tknąć a wypisujesz psalmy pochwalne jakie to będą przyszłe zyski tego smroda co przez 2 godziny żadnej transakcji nie mogą zrobić . uwiarygodnij się i weż te zasr. akcje na 2,32 i trąć 2,33 . no pokaż .
skotek , ja to ja , nikt inny , tylko już patrzeć na to ścierwo nie mam siły . lecą z nami w kulki . pisałem jak tylko zapowiedzieli emisję ---NASTĘPNY SPOSÓB ŻEBY ZGODNIE Z PRZEPISAMI TRZYMAĆ SPÓŁKĘ W LETARGU .PÓŁ ROKU I NIC NIE WIEMY . LUDZIE , NA JAKIM ŚWIECIE MY ŻYJEMY . DZIADYGA NIE LICZY SIĘ Z NICZYM I Z NIKIM .
widac ze bardzo mu zalezy aby tu spekula czy ulica nie weszla na tych poziomach....ktos z boku popatrzy na wykres i machnie reką ,kupi inna spolke.....i o to chodzi zeby ludki wskakiwaly na duzo wyzszych poziomach......martwi mnie ten zapis ze scaleniem- moga zrobic do konca sierpnia......w pierwszym kw 2022 maja zrobic pierwsze komercjalizacje ,zaliczki pierwsze wpyna na konto wtt ,a wtt rozliczy sie ze skotanem np po zakonczeniu gotowej instalacji moze to byc np na jesien? to tylko przyklad , wiec poki kark nie bedzie mial w kieszeni nowych pp to chyba kurs nie ruszy w znaczacy sposob......z doswiadczenia na tej spolce juz wiem ze beda stosowac rozne triki .....akcje sa bardzo tanie ale tylko dla osob ktore maja tego swiadomosc ,nasze podbijanie ceny aby wykres technicznie ladnie wygladal nic nie da
Przecież już w 2013 roku ujrzał oczyma wyobraźni ogrom pracy i doświadczeń z wodorem i gazem koksowniczym .A jeszcze unijne wytyczne o wodorze od 2021 roku .więc co miał chłopina robić?uwalil kurs i spina wodór gaz ,stopę a estry i drożdże hamuje na chama i pokazuje nędzne wyniki .jak on to robi to nie wiem że taka sprzedaż produktów A wyniki nędza.
Etopiryna cały czas reklama w tv i im się opłaca. Uroki bycia w spółce szubrawca .
Panie i Panowie - bo to było tak że bociana dziobał szpak, potem była zmiana i kark dziobał bociana potem były jeszcze dwie zmiany i kto był bardziej dziobany?