• TKO Autor: ~jasio [81.219.151.*]
    i co dalej....

• Re: TKO Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    To już jest koniec, nie ma już nic, jesteście wolni, bo nie ma już nic .............
    Pisałem o tym ze cztery lata, a mustafy i inne Spekulanty w kółko - perełka i perełka.

• Re: TKO Autor: ~Mustafa [176.106.33.*]
    aqwert pojawiłeś się na wolności? Kiedy cię wypuścili z Tworek? Pewnie przepustkę dostałeś to gratuluję bo to oznacza poprawę w zachowaniu. Zmniejszyli dawki leków? Napisz coś konstruktywnego bo te slogany już piszesz jak sam wspomniałeś od czterech lat a my tu dalej i nic się złego nie dzieje hihi TO JUZ CZTERY LATA UPADA? aqwert brawo Ty. Buhahahaha
  • Re: TKO Autor: ~aqwert [195.14.26.*]
    Dnia 2021-10-20 o godz. 15:13 ~Mustafa napisał(a):
    > aqwert pojawiłeś się na wolności? Kiedy cię wypuścili z Tworek? Pewnie przepustkę dostałeś to gratuluję bo to oznacza poprawę w zachowaniu. Zmniejszyli dawki leków? Napisz coś konstruktywnego bo te slogany już piszesz jak sam wspomniałeś od czterech lat a my tu dalej i nic się złego nie dzieje hihi TO JUZ CZTERY LATA UPADA? aqwert brawo Ty. Buhahahaha

NIC Złego? hahahahah, aaaaa, no tak, przecież to zanizanie przed odpadłem.
  • Re: TKO Autor: ~Mustafi [46.134.85.*]
    Stare teksty. Chyba długo siedziałeś w Tworkach . Napisz coś bardziej pikantnego. Jak widzisz słowo upadłość nikogo nie wystraszyło. Hihi dalej kupują papier sprzedają wymieniają się itd. Każdy czeka na ten jedyny moment na tą chwilę sławy i radości każdy pragnie wzrostów kosmicznych wzrostów ....I ja też czekam na tą chwilę hihi ...
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.