To już jest koniec, nie ma już nic, jesteście wolni, bo nie ma już nic ............. Pisałem o tym ze cztery lata, a mustafy i inne Spekulanty w kółko - perełka i perełka.
aqwert pojawiłeś się na wolności? Kiedy cię wypuścili z Tworek? Pewnie przepustkę dostałeś to gratuluję bo to oznacza poprawę w zachowaniu. Zmniejszyli dawki leków? Napisz coś konstruktywnego bo te slogany już piszesz jak sam wspomniałeś od czterech lat a my tu dalej i nic się złego nie dzieje hihi TO JUZ CZTERY LATA UPADA? aqwert brawo Ty. Buhahahaha
Dnia 2021-10-20 o godz. 15:13 ~Mustafa napisał(a): > aqwert pojawiłeś się na wolności? Kiedy cię wypuścili z Tworek? Pewnie przepustkę dostałeś to gratuluję bo to oznacza poprawę w zachowaniu. Zmniejszyli dawki leków? Napisz coś konstruktywnego bo te slogany już piszesz jak sam wspomniałeś od czterech lat a my tu dalej i nic się złego nie dzieje hihi TO JUZ CZTERY LATA UPADA? aqwert brawo Ty. Buhahahaha
NIC Złego? hahahahah, aaaaa, no tak, przecież to zanizanie przed odpadłem.
Stare teksty. Chyba długo siedziałeś w Tworkach . Napisz coś bardziej pikantnego. Jak widzisz słowo upadłość nikogo nie wystraszyło. Hihi dalej kupują papier sprzedają wymieniają się itd. Każdy czeka na ten jedyny moment na tą chwilę sławy i radości każdy pragnie wzrostów kosmicznych wzrostów ....I ja też czekam na tą chwilę hihi ...