Mocno poleciało ale prosto w punkt w którym udało mi się zwiększyć zaangażowanie. Reszta kasy na rozstrzygnięcie jutrzejszej sesji. Może jeszcze polecieć ale wątpię żeby poniżej dzisiejszego minimum. Zobaczymy...
Mamy korektę i spadającą gwiazdę potwierdzoną, o tym właśnie pisałem. Na razie wszystko ok, kurs zatrzymał się na średniej tygodniowej. Teraz mała konsolka by się przydała między 3,30 a 3,40 i jedziemy dalej na północ by dokończyć tę falę wzrostową.
Zwykła korekta, jak należy, mniejszy vol, zeszło do SMA15 odbiło się spokojnie odrabia. Szpulka oznacza że jakaś leszczyna się wysypała, ale rynek czekał na okazję do dobrania i to się stało. Niech się pokisi do końca tygodnia na tych poziomach i od pon jedziem na 4,20
Dnia 2021-10-20 o godz. 16:38 ~Kermit napisał(a): > Zwykła korekta, jak należy, mniejszy vol, zeszło do SMA15 odbiło się spokojnie odrabia. Szpulka oznacza że jakaś leszczyna się wysypała, ale rynek czekał na okazję do dobrania i to się stało. Niech się pokisi do końca tygodnia na tych poziomach i od pon jedziem na 4,20
> Dobrze piszesz. Podobnie jak Agencja S&J z Chicago. Na to stawiają 75% szansy. To bardzo dużo...
Dnia 2021-10-19 o godz. 16:52 ~Wanda napisał(a): > Odbijamy wraz z weglowka.Dzis wszedzie pozbierali slki a jutro poleca w gore
Rozumiem ludzi, którzy ośmieszają się dla pieniędzy. Ale tak za friko ? Przepowiednie zostaw wróżowi Maciejowi. Twoje są tak trafne, jak : 0,30 i 8,00 :-(. Czy tak ciężko jest usiedzieć na doopie z ' zamkniętą gębą ' - w oczekiwaniu na wzrosty ? Przecież one i tak nadejdą, bez Twojego pierdzielenia :-).
Dnia 2021-10-21 o godz. 10:47 (usunięty) napisał(a): > (wiadomość usunięta przez moderatora)
No to jeszcze raz, skoro ktoś poczuł się dotknięty ... Tępa dzido - po raz enty : nigdy nie pisałem, że to bankrut. Pierdzielą Ci się nicki lub łżesz jak pies / przepraszam psa /. Dostałaś w dziób, brakuje Ci argumentów więc konfabulujesz, bo musisz się jakoś odgryźć. Cóż, każdy orze jak może :-). Żadne " nerwy ze nie rosnie ". Olimpijski spokój w oczekiwaniu na prawdziwe wzrosty... Nerwy tak, ale na pajaców którzy notorycznie zaśmiecają forum :-(.