A jaką macie pewność, że nie odbiorą akcji od wystraszonych leszczy i podbiją kursu ponownie? Spółka to nie jakiś śmieć a mądrze zarządzany podmiot z ciekawą strategią i dobrymi perspektywami? Ktoś ostro sypie, ale ktoś te akcje cały czas odbiera od kilku dni po coraz niższych poziomach. Ocenianie tego typu spółek w perspektywie kilku dni to żart. Zaczekajmy rok, albo dłużej i wówczas wytykajmy sobie kto miał racje.
Ostatnie umowy to już 10 mln, a gdzie przychody z pozostałych projektów i bieżące zlecenia, gdzie nowa strategia, gdzie info o Matczaku w Zarządzie, jednym z najbardziej doświadczonych doradców inwestycyjnych w Polsce? Tyle ta spółka nie zarabiała nigdy, Stad zapewne, aż tak duże wzrosty pod które spekuła się sprytnie podpięła. Teraz sypie jak opętana, ale jednak ktoś cały czas te akcje odbiera. I może się okazać że w ostateczności to spekuła tutaj zostanie ośmieszona!
Kiki ja ciągle jestem, już ci wcześniej pisałem że nigdzie się nie wybieram, kogo mam przeprosić? Ludzi których straszycie, ktorzy sprzedali po 7 zł a jux wyciągnięte? Kiki jak na koniec roku nie będzie na tej spółce > niż 17zł to przeproszę Cię osobiście. W spekułe się nie bawie, jestem inwestorem i interesuje mnie gdzie będzie kurs za rok dwa nie za dzien dwa, ostatnio też to pisałem..
Odezwałem się bo mam czas, jestem tu kiedy mogę ale kiedy nie mogę to nie mogę- taka praca. Jak widać wolumeny i arkusz nie są teraz wzrostowe więc pewnie dzisiaj pod 9 skończymy ale co to zmienia? Nas interesuje długi termin i myślę że przynajmniej koniec tego roku będzie dobrym podsumowaniem początku nowej strategii