• Co jest? Autor: ~Mirtrz [46.134.50.*]
    Co się dzieje? Masakra jakaś codziennie większy minus czy to nie idzie w stronę bankruta? Strach trzymać w sumie nie mam dużego pakietu ale to jakaś masakra od miesiaca
  • Re: Co jest? Autor: ~crayzee [91.215.237.*]
    Rynek oczekuje sam nie wie, czego. Pierwsza kampania wystartowała, zrealizowała cel - rynek kręci nosem, że mogli więcej zebrać. Kolejna kampania nie wystartowała zaraz po zakończeniu pierwszej - rynek kręci nosem, że nie ma wysypu.
    Jeśli miałeś tak krótki horyzont inwestycyjny, to niestety taka huśtawka była do przewidzenia. Co do bankruta, to nie rozumiem - masz działający software house, który poprawia wyniki i ma na agendzie kilka projektów, przypomnę: Raisemana (wystartował), portal szkoleniowy dla gamedev (w drodze, swego czasu CEO mi pisał, że są na finiszu z ustawianiem tego od strony trenerów i administracji), launch gier w ciągu kilku miesięcy, bluza gamingowa (sami nie wiedzą jeszcze, czy to pójdzie na Kickstarterze, czy może na Raisemanie), na koniec platforma do obrotu dobrami cyfrowymi oparta o NFT. Oczywiście mogą nie dowieźć żadnego z tych projektów, ale ja zakładam, że wyniki będą systematycznie poprawiane.

Ja swój pakiet trzymam, nie mam negatywnych sygnałów co do moich kryteriów trzymania tej inwestycji (opóźnienia nie są dla mnie sygnałem na tym etapie).
  • Re: Co jest? Autor: ~xXx [37.47.31.*]
    odkupie za 1,3
[x]
PROACTA -10,78% 0,91 2025-09-22 16:18:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.