Mu chodzi o miesięczna kreskę, jak weźmiesz miesięczna świeczke, to zobaczysz o co kaman. Generalnie ten tydzień będzie kluczowy, może bujnac dobrze w lewo i w prawo ale docelowo te 4 zł być powinno.
Nie przesadzaj Wanda przecież nic złego że ktoś sprzedaje i odkupuje albo nie odkupuje, najważniejsze że nie zachowuje się jak Lisek, po prostu tak mu wychodzi, fakt że korekta kiedyś musi się pojawić.
Nie Wandziu, nie sprzedałem. Pisałem wielokrotnie gdzie jest mój TP 4,20 i po prostu się obawiam, bo im mocniej się napina sprężyna tym mocnie może strzelić. Tego zaś bym baaardzo nie chciał bo jak się ludziska spanikują to będzie wywalanie bezkontroli... ps. ja mam papier od 2,35 a poprzednio miałem od 1,92. Staram sie bardzo rzetelnie tutaj komentować wykresy i jak ktoś śledzi co piszę to wie że to się przeważnie sprawdza.
Soko. Inne walory które mam i nadal są ciekawe bo jeszcze nie odpaliły. - IZS - potwornie się slimaczy, ale w końcu są objawy życia. Kurs bardzo dobry, sygnał kupna przebicie 3,70, najlepiej na zwiększonym vol. Spółka fundamentalnie bardzo dobra. - RNK - budowana formacja spodka już zmierza powoli do domknięcia - zasięg 3,80 - 1zł zysku na akcje. Sygnał kupna już jest, jak ktoś się bardziej obawia to 2,90 kupno. Fundamentalnie przyzwoicie, ale to RNK więc z umiarem - UNT - fundamentalnie świetna spółka. Kurs obecnie na dolnej bandzie kanału wzrostowego, konsolidacja pod oporem 51,50 - 52,50. Zasięg wybicia 75zl - TRN - budowana baaardzo szeroka formacja spodka od 04.2018r. obecnie pod oporem - jeszcze trudno określić jak domknie - czy pójdzie w wybicie spodka, czy jeszcze jedno kółeczko - uszko. Zasięg wybicia 5,70.
Do obserwacji UNI - fundamentalnie świetne! - obecnie konsolidacja pod oporem. Jeszcze trudno określić gdzie to pójdzie. Jak wybije 12,50 będzie sygnał kupna. Zasięg wybicia 15,50 - 15,60 ATC - fundamenty bardzo mocne. - Kurs wykonał wybicie nad opór 7zł, teraz wykonał nawrót, ale poszedł za głęboko, bo rysowała sie formacja RGR która nie została zanegowana - kurs idzie bokiem. Zanegowanie RGR bedzie sygnałem kupna 7,50, zasięg wybicia, min 8,50 a w pełne rozwinięcie 10zł.
Ja tam bym się nie obraził jakby spółka rakietowała jak bumech. Kompletnie nie ma tu tego powiewu, szybowania, lotu i dynamiki. Zamiast tego typowa mozolna wspinaczka z rotacją niewiernych.