• Do Pani Prezes. Autor: ~Grubas [37.47.132.*]
    Pani Kochana. Jak Pani chce przejąć spółkę to musi Pani skupować akcje w promocji. Inaczej będzie boleć. Miłego dnia.
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Jan [37.225.28.*]
    Czy Pani Prezes che pozostać Carycą Katarzyną czy wysłucha głosu swoich fanów zakochanych w Pani tak jak ja. JEST PANI PIĘKNA I DOBRA. Pozdrawiam. :)
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Jan [46.134.101.*]
    https://www.parkiet.com/Budownictwo/309119999-Piotr-Hofman-prezes-HM-Inwest-Prefabrykacja-to-przyszlosc-ale-potrzebna-jest-skala.html
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Kumaty [37.225.29.*]
    Akcje są w kilku rękach. Co Was blokuje ludzie aby to skoczyło powyżej 100 zł za akcję? Boicie się popularności czy sławy? Bo kasy to tu nie trzeba wiele aby zebrać akcje tym bardziej, że przy kursie 10 zł kupujących nie zabraknie. Na GPW więcej spekulantów jak analityków...
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Buhaha [37.225.29.*]
    Kto mnie posłucha ten będzie bogaty a kto sprzeda to odkupi wyżej i wyżej. Tu może być grubo jeśli zarząd nie zacznie sprzedawać a myślę, że nie zacznie sprzedawać bo nowy zarząd zacznie sprzedawać mieszkania PKC ale wybranym....
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Kumaty [37.225.29.*]
    Dla takiego żydowskiego funduszu to skup akcji EDI to jak piwko po śniadaniu.
  • Re: Do Pani Prezes. Autor: ~Jan [37.225.29.*]
    Każdy De..il wie, że spółki z taką dywidendą się nie sprzedaje. No chyba, że kto woli wspierać Skarb Państwa i na lokacie trzymać ma minus 10%...
[x]
EDINVEST 0,00% 6,50 2025-09-11 16:31:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.