no ale powiedz ile masz do sprzedania ? 10 k czy 100 k ? bo jak masz 2 k i myślisz, że umoczyłeś to nie tędy droga. Powiem Ci tak, teraz myślę, że mądrzy zbijają kurs aby kupić od takich jak Ty bo chwile przed otwarciem notowań, a nawet jedną sekundę pojawiają się jak na tą chwilę wolumeny sprzedaży................ no ale to jest wciągane w sekundę..... no ja siedzę a Ty jak tam sobie chcesz.
Nie wiem co ma wnieść taka dyskusja... prawda jest taka, że jedyna możliwość na dokupienie akcji w dobrej cenie to czas do wejścia notowańakcji serii D... bo gdy wejdą inwestorzy co wpakowali 10 baniek w akcje po cenie +150% to dwie sesje i jesteśmy 2zł+. Nie ma się co oszukiwać bo tak po prostu będzie. Choćby chcieli wyjść z akcji (przypominam, że mieli dostęp do informacji poufnych) to bez podniesienia kursu z zyskiem dla siebie o kolejne set %, nie dadzą rady... a kto z nas wyjdzie i kiedy to już każdego indywidualna sprawa. Wkurza mnie, że nadal nie ma wniosku o dopuszczenie akcji serii D do notowań ale chyba nie ma na to paragrafu więć po prostu musimy czekać.... a coś mi mówi, że niestety to rozgrywanie szachów i wszystko zepnie się z końcem roku - dopięcie przejęcia nowej spółki, dokapitalizowanie spółki z umów o inwestycji miliona euro + przejście na notowania ciągłe + dopięcie kolejnych inwestorów z ostatniej umowy. Prawda jest taka, że przez rok liczba użytkowników wzrosła z ponad 150tys do ponad 600... a w tym miesiącu znowu widać wzrost na google play store( ostatnie info jest z końca września)... Tasujcie się akcjami jak chcecie bo jak wejdą Szwedzi to będzie pozamiatane ;) Niestety chwilowo mam pod korek ale gdy wytrzymacie na tym poziomie dłużej... będę kłaniał się po pas :)
Pisałem już kiedyś, że to spółka dla cierpliwych i tych którym kasa niepotrzebna ,bynajmniej na tą chwilę. Komu potrzebna kasa na już albo uważa że inwestycja do dupy,po prostu sprzedaje i tyle.W mojej ocenie biznes jest trudny i niepewny, wymagający dużych nakładów finansowych,ale w razie powodzenia stopa zwrotu nieprzeciętna ( to eufemizm),ale ryzyko istnieje.Pisalem wcześniej,kupujesz jak jest nisko i czekasz,to nie jest spółka na krótko.Niech każdy sam przemyśli i podejmie decyzję,ale wypisujcie pierdół i nie wylewacie swoich frustracji na forum.Pozdrawiam akcjonariuszy.
Panowie jaki spokój na forum nastał, chyba wszystkie trole pozbyli się swoich akcji i wyparowali. Może od teraz właśnie zaczną się wzrosty skoro akcje pozostały już tylko w rękach cierpliwych i świadomych akcjonariuszach.
W mojej ocenie do grudnia kurs będzie oscylował w granicach 60-70gr ,po walnym może być delikatny ruch,a na poważnie zacznie się po wprowadzeniu akcji nowej emisji.No ale to tylko moje spekulacje.Pozdrawiam cierpliwych.
nikt kursu nie dołuje, jeżeli ktoś sprzedaje około 2700 akcji to ma prawo, ale gdyyby ktoś chciał kupić 50000 akcji to zaraz byłoby + 30% taka jest uroda fixu , jakoś nikt nie chce postawić 50000 tys akcji na sprzedaży po pkc
Najwiekszy przyrost uzytkownikow spoko mialo w pazdzierniku 2020 r.
Jezeli licza tak jak mysle...czyli aktywny uzytkownik musi wykonac 1 przelew rocznie. Moze sie okazac ze liczba niezle zanurkuje i bedziemy mieli ponizej 600k.
Gdzie te reklamy. Widze reklamy ale innych firm.niestety.