• Info - ważne...... Autor: ~Jacek [188.47.57.*]
    Start rakiety przesunięty ze względu na wzrost paliwa rakietowego:) ale będzie legancko:) pozdrawiam Akcjonariuszy. Ale przedewszystkim Prezesa Piotra i Zenona.....
  • Re: Info - ważne...... Autor: ~Zenon [89.151.47.*]
    Miło mi Jacku

Cierpliwi na novavisie group zostaną sowicie wynagrodzeni ma się rozumieć ;)
  • Re: Info - ważne...... Autor: ~Jacek [188.47.57.*]
    Zenonie niecierpliwi sprzedają, Cierpliwi dokupują i akumulują cenny papier.....
  • Re: Info - ważne...... Autor: ~Arek [85.221.144.*]
    To, że tu będzie dobrze to kwestia czasu. Po zbudowaniu farm i reszty inwestycji będą duże przychody. Do tego dotacja. Myślicie, że jeszcze w tym roku rakieta wystartuje? Teraz na topie węgiel ale energia też idzie w górę.
    Kwestia odpału to sprawa czasu

Pytanie jak wysoko Rakiedy pofrunie :]

• Re: Info - ważne...... Autor: ~Arek [31.0.67.*]
    Wszystko zależy od informacji i powrocie inwestorów. Mało kto chce kupować akcje i przy małych podbitkach ludzie wyrzucają papier. Nawet dobre Infa nie robią już wrażenia tak jak kiedyś gdzie były fajne obroty i dało się zarobić. Myślę, że dno jest już uklepane i teraz może być tylko lepiej ale cena akcji musi zacząć wzrastać to i inwestorzy się pojawią. Przy tych obrotach po dobrym infie wrzucenie dużej kasy na kupno mega wywinduje cenę akcji i nie jeden będzie chciał mieć je w portfelu.
  • Re: Info - ważne...... Autor: ~Goblin [94.254.177.*]
    Czy w tej spółce istnieje ryzyko oszustw? Ma ktoś wiedzę na ten temat? Wiemy że spółka ta powstała na zgliszczach dawnego Rubiconu.s.a ... Z tym samym prezesem i tym samym zamysłem do biznesu...
    Jeśli coś podejrzewasz skieruj sprawę do KNF..... faktycznie biznes Rubiconu był tragiczny..... Teraz NVG ..... dajmy mu szansę
  • Re: Info - ważne...... Autor: ~Gosc [5.173.11.*]
    Ruszy NVV to i ruszy NVG. Jutro poniedziałek :)))
    Tak jak piszesz...... z kursem mogą zrobić co chcą w bardzo krótkim czasie. Przyjdzie ten moment oj przyjdzie....
    Ja tez czekam aż rakieta wystartuje i pofrunie do góry na nie wiem jak wysokie poziomy, goblin nie martw sie kiedys biznes był słaby ale prezes nabrał doswiadczenia co jest najwazniejsze :]
[x]
NOVAVISGR 0,00% 1,15 2025-11-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.