• Ale dno! Autor: ~Byk [188.146.238.*]
    Wpisy na tym forum to totalne dno. Ta emfaza, podniecenie. A wszystko to ja spółce na której obroty wynoszą niemal nic. A gnojki mają się za inwestorów. Tu nie można stracić pieniędzy i nie można zarobić. Prędzej do tego dojdzie w Monopoly. Gdy te bzdury poczyta ktoś kto ma akcje 4 akcje CCC to....umrze że śmiechu. Ile macie tu umoczone? Po 354 zł? Żenada.
  • Re: Ale dno! Autor: ~NY [37.225.91.*]
    Trzeba czekać co zrobisz :) Miało być Saule jest Cosma :)
  • Re: Ale dno! Autor: ~Krogulecvvvvv [89.144.223.*]
    Ja tam poczekam :)
  • Re: Ale dno! Autor: ~Tomek [31.0.39.*]
    Na co? jak tutaj jest coraz więcej szlamu. Nie odpowiadaj Krogulecvvvv bo ciebie nie da się już czytać
  • Re: Ale dno! Autor: ~Krogulecvvvvv [89.144.220.*]
    Szwagier spokojnie wariacie
  • Re: Ale dno! Autor: ~Tomek [31.0.44.*]
    Nie jestem żadnym szwagrem ani wariatem. ŻENADA to mało powiedziane, tu nie można za dużo pisać bo moderator kasuje a to co myślę o tym gniocie to już wiadomo
  • Re: Ale dno! Autor: ~Krogulecvvvvv [89.144.220.*]
    Biedny inwestor . ..............
  • Re: Ale dno! Autor: ~Inwestor2 [5.173.40.*]
    Spadaj stad i kwicz na innym forum bo stałeś się żałosny
  • Re: Ale dno! Autor: ~Janas [37.47.145.*]
    To wytłumacz mi spadek akcji z2.43 zł z24.05.2021 do dzisiaj czyli 0.90gr,bez żadnego Inga że spóķi
  • Re: Ale dno! Autor: ~Tomek [85.221.158.*]
    Żałosna to jest ta spółka i gdzie te połączenie. Miało być do końca roku, zresztą nic nowego tak samo jak na Mbf
  • Re: Ale dno! Autor: ~Tomek [37.248.173.*]
    Kto tu miał rację? naganiacze. Manipulanci, krętacze, ściemniacze, itp. to samo dotyczy MBF
  • Re: Ale dno! Autor: ~Teddy [5.252.179.*]
    No niestety jest jak jest. Kupiło sie, to teraz trzeba czekać na podbitkę. Może teraz zrobią pod ten list o dodruku ponad 40 mln akcji. Na wykazanie zysku netto nie ma co liczyć, bo lipa wyszła z ustawą o maryśce, ale przynajmniej może tą podbitkę pod info zrobią.
[x]
COSMA 0,97% 0,31 2025-09-09 16:34:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.