• na fanpagu na fb info Autor: ~rghe [79.216.248.*]
    wczoraj napisali, że gra będzie gotowa w październiku
  • Re: na fanpagu na fb info Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Czy dyskusja sprowadza się do tego kiedy ich zdaniem gra będzie gotowa, czy do tego kiedy jej wydawca wyda ją, tzn. dokona premiery? Jest publiczna wypowiedź wydawcy, iż jej premiera odbędzie się w końcu tego roku. Kto uważa, że koniec roku kalendarzowego to październik lub październik/listopad, to ja pozwolę sobie nie zgodzić się z tym. Niech oni ją dobrze zrobią. Niech będzie bezawaryjna. Niech posiada jak największą bibliotekę obiektów i maksymalnie dużo potrzebnych funkcji. Niech maksymalnie odpowiada gustom użytkowników. Niech będzie maksymalnie rozreklamowana. Moonlit zaliczył w niedalekiej historii tak poważne wpadki, że nie mogą pozwolić sobie na kolejną, bo nikt im już nie zawierzy swego kapitału. Nieoficjalnie wiem, że aferka z Deadliest Catch: The Game, która skutkowała wtopą wizerunkową Moonlita, spowodowana była tym, że decydenci spoza cisnęli, by jak najszybciej wydać grę, która była w ewidentnej fazie prototypowej/rozwojowej. Wnioskuję z tego, że ci którzy uparcie dążyli wbrew rozsądkowi do jak najszybszego wydania, potem strugali rozczarowanych. Moonlit zapłacił za to wizerunkowo. Więc ja cieszę się i doceniam, że Model Buildera wyda już renomowany i rozsądny wydawca, który stawia na jakość i zadowolenie klienta, a czas siłą rzeczy ma drugorzędne znaczenie. Nie ma tu przecież mowy o zmianie terminu o rok kalendarzowy, lecz o jakąś część kwartału (2-3 mies.).
  • Re: na fanpagu na fb info Autor: ~eher [79.216.248.*]
    spokojnie może to być grudzien i w sam raz pod rajd świętego mikołaja XD
  • Re: na fanpagu na fb info Autor: ~ehe [79.216.248.*]
    nowe logo wlasnie opublikowali i widac ze kampania sie rozkreca
[x]
MOONLIT -16,67% 0,25 2026-05-18 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.