mogliby wymienic wszystkie posiadane obligacje na akcje oczywiscie w odpowiednim dla zainteresowanych przeliczniku powinni jak najszybciej doprowadzic do takiej ugody
Dnia 2022-02-03 o godz. 17:45 ~malwersant napisał(a): > mogliby wymienic wszystkie posiadane obligacje na akcje oczywiscie w odpowiednim dla zainteresowanych przeliczniku powinni jak najszybciej doprowadzic do takiej ugody
hehehe przecież takie są propozycje układowe: do 1,25 mln akcji dosypie się 34 mln akcji. będziecie mogli posprzedawać po 2 grosiki :)
no właśnie to są tylko propozycje a brak zdecydowanego działąnia i dzieki temu można będzie coś sprzedać bo jak na razie nic nie można zrobić oby ukłąd został zatwierdzony jak najszybciej jeden grosz razy ilość akcji razy to co się posiada to daje niezłę przebicie a teraz hicior kupujemy od straceńca obligacje powiedzmy w ceni 1 grosz za sztukę i zobaczymy codalej
Dnia 2022-02-04 o godz. 08:21 ~malwersant napisał(a): > no właśnie to są tylko propozycje a brak zdecydowanego działąnia i dzieki temu można będzie coś sprzedać bo jak na razie nic nie można zrobić oby ukłąd został zatwierdzony jak najszybciej jeden grosz razy ilość akcji razy to co się posiada to daje niezłę przebicie a teraz hicior kupujemy od straceńca obligacje powiedzmy w ceni 1 grosz za sztukę i zobaczymy codalej
buahahahaha, komu posprzedajesz te akcje za obligacje? a ci co mają akcje teraz, to dostają strzała z 70 gr na 2 grosze :)
jaka miłą informacja i to od kogo od samego mariana czyli jak może i zle policzyłęm juz cos koło 247 złociszy spłacili a ale jak dobrze pójdzie do spłacą pozostałem 1 000 minus 247 czyli 753 złote a morze jak pójdzie jeszcze lepiej to się załapiemy na odsetki w sumie to wiszace odsetki od obligacji powinni zamienic w układzie na akcje
Dnia 2022-02-08 o godz. 15:42 ~kierat napisał(a): >a ale jak dobrze pójdzie do spłacą pozostałem 1 000 minus 247 czyli 753 złote a morze jak pójdzie jeszcze lepiej to się załapiemy na odsetki w sumie to wiszace odsetki od obligacji powinni zamienic w układzie na akcje
Kasa na koncie kolejnej raty! Wiem wiem to już koniec, nic więcej nie bedzie, wszystko zaorane itd. Koniuszko znowu wczesniej przed wszystkimi wiedział co i jak!
potwierdzamy po sprawdzeniu ilosci złotówek i podziale przez ilosc posiadanyc oblgacji wyszło 63.06 złotego na jedną obligację może mniej a morze nawet i wiecej to nie ma znaczenia w każdym razie odzyskano suma jest równa 310 złotych na obligajce czyli do spłaty pozostaje jeszcze tylko 690 złotych ciekawe jak szybko odszyskam cała wyłożoną kwotę choć osobiście wolała bym aby
Otrzymałem pismo z FastFinans żeby wysłać im moje dane i ile posiadam obligacji bo maja mi na konto maklerskie przelać akcje za resztę kapitału z obligacji. Jedna akcja 1 zł.
reszta w akcjach czyli na dzien dobry jestem w plecy 20 procent powinni wmienić po cenie nominalnej akcji a nie jakiejś sobie samej ustalonej cenie emisyjnej i jeszcze te formalnosci mają w KDPW wszystko to jeszcze trzeba ponieść koszt udowodnienia tego że się posiada ciekawe ile pojdzie kurs akcji po odwieszneiu
wysłałam list z potwierdzeniem tego co posiadam a teraz znów długie oczekiwanie oby jak najszybciej wypłacili gotówkę i dokonali wymiany obligacji na akcji aby tylko zdążyć nie sprzedawać prze dmego wzrostami
"Zabezpieczeniem obligacji jest zastaw rejestrowy na zbiorze wszelkich obecnych i przyszłych wierzytelności pieniężnych z tytułu niespłaconych pożyczek i kredytów do kwoty 30 mln zł.'' No i pytanie w związku z powyższym moje obligacje serii FFI0121 są zabezpieczone czy nie, co odpowiedzieć w piśmie?
Dnia 2023-07-20 o godz. 16:42 ~Adam napisał(a): > "Zabezpieczeniem obligacji jest zastaw rejestrowy na zbiorze wszelkich obecnych i przyszłych wierzytelności pieniężnych
Jakoś mi nie pasują te twoje dane, ale olał to pies ważne, że kasa wpadła. Pkt 4 pisma od FF Czy obligacje były zabezpieczone? Jakią dawaliście odpowiedz? Ja kupiłem obligi z rynku giełdowego w czerwcu 2018 r i wg informacji były to obligacje zabezpieczone: Zabezpieczeniem obligacji jest zastaw rejestrowy na zbiorze wszelkich obecnych i przyszłych wierzytelności pieniężnych z tytułu niespłaconych pożyczek i kredytów do kwoty 30 mln zł. Zresztą dziwi mnie to pytanie od spółki, bo kto jak kto ale to chyba Oni powinni wiedzieć lepiej czy obligacje serii M były zabezpieczone czy nie.