To jest u mnie kropla, czekam na premierę, założyłem już dawno, że nie sprzedam poniżej pewnego poziomu, mam gdzie indziej spory zysk, więc nie potrzebuje kasy, tylko wnerwia mnie już Ukasz, co on myśli, że ma do czynienia z amatorami ? Nie po to trzymałem dlugo kurs, żeby teraz oddawać
Dalej scalpujesz na pepco ? Widzilsem wyniki całkiem dobre. Jestem zadowolony, w zasadzie większość u mnie odpaliła spółek I zacząłem spieniężać banki, zostawiam jeszcze alior no i metale bardzo dobrze wydały -srebro kupione praktycznie w samym dołku. Kupowałeś ostatecznie KGHM, jak rozmawialiśmy przy 150,xx ?
Z pepco mnie wywaliło na stop lossie bez zysku. Odebrałem trochę na wsparciu po 47.20. Ale dzis świetne wyniki i widzę że nie performuje to jakoś super. Tam drobni nie mają nic do gadania. Sztuczne obroty poza arkuszem. Bardzo dziwna spółka do gry. Bardzo
Nie mam KGHM. Miałem shorta na spx , wyciągnąłem 100pkt i tyle mojego.
Prywatnie u mnie dużo się dzieje, i mniej mam na rynek czasu :).
Myślałem ze już jakiś czas temu pozbyłeś się banków...
Jestem też na Bogdance od połowy września. Co do banków mialem kilka, część pozamykałem, potem wróciłem, a teraz w zasadzie został mi tylko alior. Głównie mam gaming, chemie, energetykę, w tym oze, clc, surowcowe i paliwówki z pgnig
Dziękuję za opinię. Interesuje mnie tylko długoterminowe inwestycje. C/z 6.5, c/wk 0.95, dywidenda 5%, moce produkcyjne rosną wraz z rynkami zbytu, ATH 100% ceny obecne. Wygląda dla mnie na zdrową spolke którą warto się zainteresowac w obecnej cenie i potencjałem na jeszcze tańszy zakup
Witam inz, wydaje się lepszym wyborem według mnie asbis na LT, kurs ma szanse przekroczyć 30 PLN i wspopracuje ze światowymi markami z IT oraz sprzętu elektro, wieksza zmienność, ale duży potencjał w okresie 2-3 lat ma też hub.tech
Panowie Wers, Reznor, Ruchaś? Zapraszam na discorda poświęconemu naszej giełdzie. Dzielimy się przemyśleniami w miłej atmosferze, a moderatorzy dbają, aby nie robiło się szambo jak na innych forach. Są kanały dla wielu spółek, a zawsze można prosić Admina o dodanie kolejnych. Jest i kanał poświęcony Varsav https://discord.gg/kaXjpUNe