• Ale ktoś karmi akcjami Autor: lukkad [37.248.218.*]
    Ale ktoś perfidnie karmi akcjami…Podbija cenę śmiesznymi wolumenami 2-4 szt. i wywala po kilkadziesiąt kilkaset akcji…Nie wyglada to dobrze
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: ~Dąbek [34.99.247.*]
    O kurcze, tak żałosnego wołania o akcje dawno nie widziałem - podbitki po 1/2 sztuki robi animator,
    a obecny żałosny kurs to mix hypu na Drago/CDP i nierealnych oczekiwań akcjonariuszy...
    Cena się urealni, jak będą twarde liczby podane.

• Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: lukkad [37.248.218.*]
    Nie mam zamiaru tykać tych akcji
    Zacząłem je zbierać zaraz po debiucie w grudniu wiec miałem ze średnia zakupu 18,5…Długo czekałem zanim coś się to ruszyło i bardzo liczyłem ze po premierach ES i TOI kapitalizacja sięgnie przynajmniej 50 mln…Niestety o ile premiera ES była w miarę o tyle premiera TOI poniżej oczekiwan…2/3 akcji sprzedałem w przedziałach 27-30 PLN a resztę po niecałe 25 po wstępnych wynikach sprzedazy TOI które mnie rozczarowały
    Wystarczy prześledzić moje posty. Ja juz nie ruszam tych akcji więcej ale wam inwestorom życzę powodzenia
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: ~Dąbek [185.56.244.*]
    Wierze ci, nie masz akcji ale z chęcią lyknalbys więcej po obecne 20 albo najlepiej mniej bo wiadomo, ze za miesiąc pod raport będzie grane znowu 25-30
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: ~P234 [193.3.241.*]
    Dnia 2021-10-13 o godz. 18:41 ~Dąbek napisał(a):
    > Wierze ci, nie masz akcji ale z chęcią lyknalbys więcej po obecne 20 albo najlepiej mniej bo wiadomo, ze za miesiąc pod raport będzie grane znowu 25-30

To takie Twoje marzenia zyczeniowe. Nie sprzedales,zostales z trefnym towarem i teraz sie modlisz zeby miec jeszcze jedna szanse.
    Nie ma mowy !
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: ~JAro [148.64.14.*]
    @P234 a skad masz taka pewność?
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: ~Dąbek [34.99.247.*]
    Odpowiedź miszcza - siedzi, zbiera i czeka na taniej, albo pozbierał i czeka na to co napisałem, ale zaprzecza...
    Logika się zawsze wybroni - zbieraj, zbieraj...
  • Re: Ale ktoś karmi akcjami Autor: lukkad [37.248.169.*]
    Na szczęście nie mam juz tego papieru…Resztę opchlalem przy 25 można sprawdzić moje posty z tego okresu…Wtedy były jeszcze jakiekolwiek obroty bo teraz nie było by nawet komu sprzedac…
    Unilabgames dla mnie spoko spolka ale niestety kompletnie zapomniana co widać po obrotach
    Kapitalizacja niska. Spolka OK. Niestety płynność żadna bo brak zainteresowania spolka przez inwestorów choć nie wiem dlaczego. Ja juz nie ruszam tych akcji ale wam życzę powodzenia
[x]
UNILABGAM 1,69% 18,00 2024-12-09 16:46:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.