O kurcze, tak żałosnego wołania o akcje dawno nie widziałem - podbitki po 1/2 sztuki robi animator, a obecny żałosny kurs to mix hypu na Drago/CDP i nierealnych oczekiwań akcjonariuszy... Cena się urealni, jak będą twarde liczby podane.
Zacząłem je zbierać zaraz po debiucie w grudniu wiec miałem ze średnia zakupu 18,5…Długo czekałem zanim coś się to ruszyło i bardzo liczyłem ze po premierach ES i TOI kapitalizacja sięgnie przynajmniej 50 mln…Niestety o ile premiera ES była w miarę o tyle premiera TOI poniżej oczekiwan…2/3 akcji sprzedałem w przedziałach 27-30 PLN a resztę po niecałe 25 po wstępnych wynikach sprzedazy TOI które mnie rozczarowały
Wierze ci, nie masz akcji ale z chęcią lyknalbys więcej po obecne 20 albo najlepiej mniej bo wiadomo, ze za miesiąc pod raport będzie grane znowu 25-30
Dnia 2021-10-13 o godz. 18:41 ~Dąbek napisał(a): > Wierze ci, nie masz akcji ale z chęcią lyknalbys więcej po obecne 20 albo najlepiej mniej bo wiadomo, ze za miesiąc pod raport będzie grane znowu 25-30
To takie Twoje marzenia zyczeniowe. Nie sprzedales,zostales z trefnym towarem i teraz sie modlisz zeby miec jeszcze jedna szanse. Nie ma mowy !
Odpowiedź miszcza - siedzi, zbiera i czeka na taniej, albo pozbierał i czeka na to co napisałem, ale zaprzecza... Logika się zawsze wybroni - zbieraj, zbieraj...
Na szczęście nie mam juz tego papieru…Resztę opchlalem przy 25 można sprawdzić moje posty z tego okresu…Wtedy były jeszcze jakiekolwiek obroty bo teraz nie było by nawet komu sprzedac…
Kapitalizacja niska. Spolka OK. Niestety płynność żadna bo brak zainteresowania spolka przez inwestorów choć nie wiem dlaczego. Ja juz nie ruszam tych akcji ale wam życzę powodzenia