W zeszlym roku też wisiałem na haku, przez kilka miesięcy, a nastepnie sprzedawalem po 200% zysku. Teraz będzie to samo. Gielda to nie je bajka. Czasem trzeba cierpliwości zeby zarobić.
Ja piszę o tym, że wisiałem tu przez rok na haku, a ostatecznie niedawno sprzedawałem z 200% zysku (nie wszystkie moje akcje) Ci co wiszą teraz na haku mogą albo sprzedać na stracie albo jeśli wierzą w spółkę (tak jak ja) to czekać na kolejny wzrost. Wycena spółki jest nadal niska. Wywiązują się z premier i idą do przodu. To moja opinia, każdy ma swój rozum. Moim zdaniem nie spadnie na zapowiadane tu 1.80. Zobaczymy. Ja jestem ciepliwy.
kolejny co wierzy w spółkę- sprzedawałeś bo miałeś fart że zarząd zrobił akcję z nominacją celem wyjścia z kwitów- a ty wierz dalej w spółkę. nie mogę już czytac tych postów łukaszków adameczkow i innych. Walą drobnych po kieszeni, zaraz pewnie emisja bo kolejny kwartał w plecy. a tu mistrzowie piszą że czekają i wierzą- na petrolinescie wierzyli, w amber gold wierzyli, w CEOD wierzyli, pisać dalej? tu nie piaskownica kolego łukaszku.
Kolega jakiś nerwowy. Bez akcji? :) Jak "nie możesz już czytać tych postów", to po co je czytasz? Nie martw się o moje i innych akcje. W żadne amber goldy itp. nigdy nie wchodziłem. Inwestuję tam gdzie widzę potencjał, nawet jeśli mam czekać kolejnych kilka miesięcy na wzrost.