Ta spółka to kloaka totalna , po takim debiucie prezes powinien zrobić jakiś czat z inwestorami a nie chować głowę w piasek tak naprawdę tutaj nic nie wiadomo , nie ma określonego harmonogramu gier , nie ma informacji o przyszłych projektach
Druga sprawa że prezes nie ma akcji??tu rodzi się pytanie komu ma zależeć na wycenie ? niestety mam trochę tego i przy pierwszej podbitce ewakuuje się z jak najmniejszą strata .
Cierpliwości tu naprawdę wystarczy jedno dobre info np o Moonshine a mogą zrobić 3 zł w 2-3 sesje, naprawdę przy tej kapitalizacji można wchodzić tutaj w ciemno
Jestem cierpliwy uwierz czasem potrawie czekać i zbierać papier przez kilka miesięcy na świeżych spółkach o niskiej kapitalizacji , co owocuje zwrotem na poziomie 50-100% w ciągu roku . Nie skacze z kwiatka na kwiatek skupiam się na 2-3 instrumentach .
Nie krępuj się, lata mi to, tym bardziej, że wiem , że mam rację Jeśli chodzi o Drago to tam jestem i troche zarobiłem, a na BKD byłem i sporo zarobiłem, (kupowałem za 14-15zł) Może za wcześnie wyszedłem bo jeszcze poszedł w górę i moze jeszcze będzie grany, ale nie jestem pazerny, a za spekulacją nie przepadam. Ale przecież ja się nie znam, wiec po co to w ogóle piszę.
A co do PPG. .... Jeśli w w końcu odbędzie się WZA to będzie ten impuls do wzrostu, którego oczekujesz Brunner. :) Powodzenia. :)
PS. A długofalowo to sie inwestuje w spólki, które mają zyski i fajny plan wydawniczy. I to wszystkim radzę.
Tyle że gaming jest nieprzewidywalny i i jedno dobre info może podbić kurs o 100-200 % a zwłaszcza na spółkach o tak niskiej wycenie i tym bardziej świeżych i wydaje się że dobrze o tym wiesz
Jeżeli na podstawie tego, co do tej wyprodukowali, widzisz duże prawdopodobieństwo, że powstanie tu tytuł, który dobrze zarobi, to wiadomo, że trzymaj,a może i dokup.
Jak ja widze dużą szansę na grę, króra dobrze sie sprzeda to tak właśnie robię. :)