• Będzie się działo Autor: ~Silver [5.173.122.*]
    Witam, po długiej nie obecności,

Nie oddacie, nie takich na forum kozaków czytałem, potem jak zaczęło się walić to pierwsi wywalali

https://strefainwestorow.pl/artykuly/gospodarka/20211012/china-evergrande-splacanie-odsetek-bankructwo

pierwsze sprawdzam będzie za 10 dni a szykują się następne czyli będzie się działo

• Re: Będzie się działo Autor: ~Millutki [185.178.96.*]
    Idź na sonke .. Bo nie mają tam z kogo drzeć łacha ...
  • Re: Będzie się działo Autor: ~wariner [89.70.92.*]
    Silver, przyznam ze bardziej mnie rozbawiles tylko raz, jak pisales ze knf dowali spolce kare za rzekome spoznienie raportu okresowego. Ale ten post na podobnym poziomie. Juz widzialem jak to evergrande wplynie na banki, na surowce i tutaj widze logike. Wiadomo ze wplynie tez na szeroki rynek i ok. Ale kazdy kto nie jest ameba wie ze gadanie o tym jak to sie evergrande nie przelozy na biotechnologie to belkot. Zaznaczam biotechnologie, a co dopiero gaming. Spekulacyjny gaming gdzie czesto wyceny sa kosmiczne a i tak nic sobie z tego nie robiac mkna w kolejne galaktyki. Ty wiesz i wielu z nas te wie. Obecnie walczymy o 2.5, ja osobiscie licze ze raz jeszcze ten poziom wylamiemy, Ty na pewno tez i stad Two post. Ale zalozmy (w co watpie) ze evergrande naprawde zapoczatkuje kryzys. Gdzie pojdzie kapital z surowcow i bankow? Milego wieczoru
  • Re: Będzie się działo Autor: ~molmomas [109.196.50.*]
    czekamy na Black Swan event.
  • Re: Będzie się działo Autor: ~Miłek [109.196.50.*]
    To może być pretekst
  • Re: Będzie się działo Autor: ~molmomas [195.160.185.*]
    obrót wzrasta
  • Re: Będzie się działo Autor: ~Sz [77.253.37.*]
    Nasz mistrz Silver chwali się że sprzedał sonke i ma akcje qubic. Więc niebawem może mieć zawrót głowy o 180 stopni.
    Pozdrawiam
[x]
QUBICGMS 0,00% 0,80 2026-04-13 16:27:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.