Dnia 2021-10-14 o godz. 09:52 ~ja napisał(a): > jeslinie pojdzie z tym prezesem -to pojdzie z kim innym-wszystko podlega jakims procesom a leciwy prezes nie zawroci wisły kijem
Dobrze, że nie przeszkadza firmie zarabiać. A wręcz przeciwnie.
zmieniałem po 4 zł jak kurs gruby napompował, teraz czekam na zejscie poniżej 1,5 zł by odkupić , pamietaj na śmieciówkach zarabia sie najlepiej, zobacz jak rosnie smieciowy groclin bez żadnego majatku
Dnia 2021-10-14 o godz. 18:38 ~Fizol napisał(a): > zmieniałem po 4 zł jak kurs gruby napompował, teraz czekam na zejscie poniżej 1,5 zł by odkupić , pamietaj na śmieciówkach zarabia sie najlepiej, zobacz jak rosnie smieciowy groclin bez żadnego majatku >
Dnia 2021-10-15 o godz. 20:31 ~bolo1 napisał(a): > hmmm > ceny makulatury w skupach aż tak nie spadają ,.... jak kurs Sanwila w ciągu roku - 60 %
To jest właśnie ewenement. Kurs zleciał, a zysk rekordowy (spodziewałem się słabszego). Mają kasę, pożyczają innym zarabiając na tym (to może wskazywać na to, że spływa do nich kasa na bieżąco i III kwartał też będzie dobry), mają unowocześnić linię produkcyjną, wskaźniki mocno wystudzone, Altamany, Piotroskie są bardzo dobre. Myślę, że brakuje tego, że nie bardzo potrafią się sprzedać na parkiecie, ograniczają się do minimum. Innymi słowy- jest o nich za cicho, jest głód ESPI. Ale to się może w każdej chwili zmienić, na razie rozkręca się znów covid. I raczej nie zniknie szybko- u zaszczypawkowanych Brytoli ostatnio było koło 45 tys. zakażeń, u Niemców duży wzrost szczypawkowców na OIOMach, może na społeczeństwie nie robi to już wielkiego wrażenia, ale placówki medyczne muszą być zabezpieczone i co jakiś czas uzupełniać środki. Do tego jeszcze ten spadek kursu jest mało wiarygodny i robiony niskimi obrotami- brak zainteresowania spółką na ten moment.