• WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~ja [79.186.247.*]
    sprawa oczywista-i to bez wzgledu na ile w danym momencie warta jest w owej makulaturze-ZOZUMIELI INWESTORY?
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [5.184.39.*]
    Komuś się chhba nudzi na TKO. Albo może właśnie się nie nudzi?
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~Jakitaki [93.179.211.*]
    Czyżby to nasz przyczajony tygrys i ukryty smok...może w końcu zacznie iść w kierunku zgodnym z wartością ski
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~ja [79.186.247.*]
    jeslinie pojdzie z tym prezesem -to pojdzie z kim innym-wszystko podlega jakims procesom a leciwy prezes nie zawroci wisły kijem
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [37.47.7.*]
    Dnia 2021-10-14 o godz. 09:52 ~ja napisał(a):
    > jeslinie pojdzie z tym prezesem -to pojdzie z kim innym-wszystko podlega jakims procesom a leciwy prezes nie zawroci wisły kijem

Dobrze, że nie przeszkadza firmie zarabiać. A wręcz przeciwnie.
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~Fizol [89.229.208.*]
    śmieciowa spółka i nic wiecej.
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-10-14 o godz. 15:20 ~Fizol napisał(a):
    > śmieciowa spółka i nic wiecej.

Zmień na nieśmieciową :-). Kilkaset do wyboru, do koloru.
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~Fizol [89.229.208.*]
    zmieniałem po 4 zł jak kurs gruby napompował, teraz czekam na zejscie poniżej 1,5 zł by odkupić , pamietaj na śmieciówkach zarabia sie najlepiej, zobacz jak rosnie smieciowy groclin bez żadnego majatku

• Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [83.243.34.*]
    Dnia 2021-10-14 o godz. 18:38 ~Fizol napisał(a):
    > zmieniałem po 4 zł jak kurs gruby napompował, teraz czekam na zejscie poniżej 1,5 zł by odkupić , pamietaj na śmieciówkach zarabia sie najlepiej, zobacz jak rosnie smieciowy groclin bez żadnego majatku
    >

Wiem,jak rośnie. A ty czekaj sobie :-D.
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: ~bolo1 [5.184.39.*]
    hmmm
    ceny makulatury w skupach aż tak nie spadają ,.... jak kurs Sanwila w ciągu roku - 60 %
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [37.47.15.*]
    Dnia 2021-10-15 o godz. 20:31 ~bolo1 napisał(a):
    > hmmm
    > ceny makulatury w skupach aż tak nie spadają ,.... jak kurs Sanwila w ciągu roku - 60 %

To jest właśnie ewenement. Kurs zleciał, a zysk rekordowy (spodziewałem się słabszego). Mają kasę, pożyczają innym zarabiając na tym (to może wskazywać na to, że spływa do nich kasa na bieżąco i III kwartał też będzie dobry), mają unowocześnić linię produkcyjną, wskaźniki mocno wystudzone, Altamany, Piotroskie są bardzo dobre.
    Myślę, że brakuje tego, że nie bardzo potrafią się sprzedać na parkiecie, ograniczają się do minimum. Innymi słowy- jest o nich za cicho, jest głód ESPI. Ale to się może w każdej chwili zmienić, na razie rozkręca się znów covid. I raczej nie zniknie szybko- u zaszczypawkowanych Brytoli ostatnio było koło 45 tys. zakażeń, u Niemców duży wzrost szczypawkowców na OIOMach, może na społeczeństwie nie robi to już wielkiego wrażenia, ale placówki medyczne muszą być zabezpieczone i co jakiś czas uzupełniać środki. Do tego jeszcze ten spadek kursu jest mało wiarygodny i robiony niskimi obrotami- brak zainteresowania spółką na ten moment.
  • Re: WOLE AKCJE SANWILA NIZ MAKULATURE Autor: cmpunk [37.47.15.*]
    I mamy oficjalnie 3236 zakażonych- wzrost o ponad 30% tydzień do tygodnia.

[x]
SANWIL 2,92% 1,41 2025-11-20 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.