choćby z tą 3 razy lepszą sprzedażą od Agony, i głupie tłumaczenie, że chodziło o 6 dzień gdzie sprzedaż jest 3 razy lepsza (gdzie wywiad był po 72h ;--) ).
Chłopie ja nigdy nikogo nie naganiałem na BKD ani tu ani na BKD…Na forum BKD wspominałem tylko ze dobrałem kiedyś akcji jeszcze przed odjazdem i ze żałuje ze nie zdążyłem jeszcze dobrać zanim kurs ruszył
Dobra idz juz z tad marudzić na baked co za typ..proste ze piszesz tu w kółko żeby obrzydliwa spółkę ..jak nie masz akcji to po co tu piszesz? Jak ja nie mam.gdzies akcji to nawet nie wchodzę na to forum a co dopiero pisze...troll i tyle
Tak bo k... prezes przeżywa kurs akcji ze spadły hahahah i manipuluje w wywiadach żeby wzrosły ale z was łby..widać że spółka ma swoją wizję i po prostu robią swoje...widziałem trailery dwóch kolejnych gier i są moim zdaniem lepsze od succubusa..perspektywy sa a wycena śmiesznie niska
Widze ze jestes strasznie sflustrowany. Nie dziwie Ci się tez bym byl na Twoim miejscu. Na szczęście pogonilem Madmaind po debiucie i dokupiłem sobie BKD i teraz spokojnie obserwuje tam kurs i czekam na premierę 4.10
Daj na luz frustracie…Czasami trzeba się pogodzić ze strata i przyznać do błędu i złej inwestycji a nie wylewać swoje żale na innych…W moim poprzednim poście nigdzie nie naganiam na BKD…Opisałem tylko swoja sytuacje ze szybko pogodziłem się ze premiera to niewypał i odrabiam straty na BKD
Na szczęście tylko stracony czas i stracony potencjalny zysk bo udało mi się wyjąc z Madmaind bez straty ale mogłem sprzedac z zyskiem po 5,8 choćby dzień przed premiera. Za bardzo wierzyłem w sukces ale niestety się przeliczyłem
Co do Twoich oskarżeń o nadganianie na BKD to szczerze sam bym teraz juz nie wchodził i nikomu nie polecał wchodzić. Sam mam średnia poniżej 21 PLN wiec jestem spokojny ale teraz po ogłoszeniu premiery wczoraj spekula siadła na papier i poubiera pewnie nie jednego…Czas na wejście w BKD był wcześniej a nie teraz
Sam daj na luz nerdzie na ilu spółkach trollujesz? Żałosny naganiaczu ...tu obrzydzasz tam wychwalasz ...hahahah myślisz że się przejmuje chwilowa stratą...mam też drago i baked i tez jestem spokojny...co za łby
To Ty tu naganiales na wzrosty cały weekend i opowiadałeś o super sprzedazy a teraz innych wyzywasz od trolli a sam zachowywałeś się jak troll wzrostowy…Daj na luz
Zieeeeeew męczysz typie ch.. wie o co ci chodzi ...nie masz akcji to nie obrzydzaj spółki i nie zakladaj tematów że będzie spadać...nie odpisuj juz bo nie chce mi się z tobą pisać Nara....
To nie było głupie tłumaczenie o 6 dzień, tylko 6 dzień został podany jako przykład, żeby zrozumieć o co chodziło prezesowi. Prezes mówiąc o 3 krotnie wyższej sprzedaży odnosił się do sprzedaży po głównym peaku sprzedażowy z pierwszego dnia po premierze. Powtarzając, 6 dzień w wywiadzie zostal podany jako przykład.