• MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Zuberek [5.172.236.*]
    SYGNITY topnieje !!! Właśnie ZUS odebrał 300+, jak pisałem że i 500+ zabiorą to się śmiali.

Teraz jest to faktem, Sygnity rozsyła oferty licencji na 2022r. i opłata roczna to już tylko część planowanych zysków.
    Koniec projektu maj 2022r.

Napiszę więcej !!! 300+ poszło gładko, 500+ pójdzie gładko, następne są świadczenia rodzinne -->ZUS Oprogramowanie tworzone od 2004r. pójdzie do ŚMIETNIKA !!!!!

Panowie CDR +10zł dziennie, to tyle co sygnity w rok ;-) Tam jest teraz MOC !!!!!!!!!!!!

• Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~xyz [5.173.248.*]
    CDR : dla 200pln gdy +5% daje 10pln
    SYGNITY : dla 10pln gdy +5% daje 0,5 pln

gdzie popełniłeś błąd w nauce matematyki aby porównywać różne kursy :)

• Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Sowa [31.61.186.*]
    zgodnie z rozumowaniem zuberka w relacjach CDR SGN kurs tego drugiego powinien wynosić obecnie -10 zł ;-) a jest 10 zł czy to będzie +200% w 2 dni??? ;-)))
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Kowal [178.42.180.*]
    jak napisałem odpuściłem SGN ale większych głupot jakie wypisuje zuberek nie sposób pozostawić bez komentarza

te zmiany albo będą całkowicie neutralne albo przyniosą korzyści w postaci nowych kontraktów

leć wuju zarabiaj na CDR choć jak ktoś napisał może być to trudne z uwagi na poważne braki w edukacji matematycznej i tego że CDR to obecnie loteriada
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Sowa [5.184.108.*]
    CDR ma swoje dobre czasy za sobą a SGN przed sobą taka jest zasadnicza różnica z grona IT obecnie najlepsza inwestycja dla wytrwałych
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Zuberek [31.0.126.*]
    Mylisz się chłopcze!!!

Sygnity miało ciężkie czasy /sam kupowałem po 2-3zł/ a +300% to MAX na ten papier!!!

CDR ma cięzkie czasy i właśnie wychodzi z dołka mam go od 153-157zł, nie liczę na powrót na 450 ale 300zł to PIKUŚ do świąt !!!
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Sity [37.47.24.*]
    Zuberek zawsze jak wraca to sgn wzrasta.
    Kilka procent nn juz sprzedal, do ilu chca zejsc?
    Widac ze okolice 10 pln sa atrakcyjne dla kupujacych
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Sowa [5.184.108.*]
    Rozbawiający do łez wpis ... rekinie giełdowy wracaj na CDR
  • Re: MOC jest ale CDR !!!!!!!!!! Autor: ~Kowal [178.42.99.*]
    rekin zuberek pływa w oceanie ale ognia na CDR jak to miało być "na bank 300 do świąt" ;-))))))))) tam to będzie tylko źle albo bardzo źle mam nadzieję, że nikt go brał na poważnie

[x]
SYGNITY -1,39% 106,50 2025-09-22 15:50:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.