• Po co to trzymacie ? Autor: ~gitara [37.130.224.*]
    Jaki jest wasz cel trzymania tych akcji ?

Tak konkretnie.
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~dero [46.134.107.*]
    Spekulacja pod wzrost.
    Spekulujemy, ponieważ spółka ma niską kapitalizację oraz umowy z dużymi graczami.
    Dodatkowo prowadzi nowy projekt dostarczenia światłowodu na nowe osiedle, co może dać ciekawy zysk.
    Spekulujemy, że spółka może być warta 20-30 milionów, jeżeli będzie dobrze zarządzana.
    Jeżeli będzie źle zarządzana - stracimy. Jeżeli będzie dobrze zarządzana - zyskamy.
    Znasz jakąś spółkę, gdzie wzrost będzie pewny na 100%?
    Jeżeli tak, to czemu jeszcze nie wziąłeś kredytu na dwa miliony złotych i nie zapakowałeś się tam po uszy?
    Dodatkowo przypominam, że to, że ktoś zainwestował w tę spółkę wcale nie oznacza, że zainwestował tutaj wszystkie środki jakie posiadał.
    Takie spółki należą do spółek mocno spekulacyjnych, na których można zawisnąć na lata z kapitałem, albo zarobić setki procent, jeżeli się lekko poszczęści.
    Czy wystarczająco odpowiedziałem na Twoje pytanie?
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~Zorientowany [31.0.36.*]
    Odpowiedziales mu tak dobitnie i rzeczowo że aż mu struny pękly
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~dero [83.26.70.*]
    Co nie?
    Mógłby chociaż podziękować za rozwianie wątpliwości. :D
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~amuntel [23.235.227.*]
    ja sprzedałem , od razu lżej.
    zły rok idzie
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~Jbacp [5.174.244.*]
    To nie lepiej u buka postawic , albo w ruletke . czarne wygrywa czerwone przegrywa. Wynik masz od razu po co czekac.
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~Olo [83.22.162.*]
    Warto kupić ale poniżej 10 gr. Wkrótce tam powróci.
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~Inwestor2 [193.192.177.*]
    Spadaj sieroto
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~me_how [5.173.32.*]
    Jak spółka będzie nadal prowadzona bez wizji i misji to poleci na łeb. Conze skupem akcji własnych ogłoszonych rok temu? Ano był dodruk ... Co z gamingiem? Ano było info... Co z mls? Ano było info? Co z OZE Karpaty? Ano nic... Po co był zakup spółki? Nadal nie wiadomo... Czy ta spółka w ogóle interesuje się swoim akcjonariatem? Dziwne że jeszcze tego nie zawiesili jak innogene bo działanie zaczyna być podobne.
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~szkodnik [37.130.229.*]
    po co to trzymasz ?
    jak spolka mi nie pasuje to wywalam iszukam nowej albo nie
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~me_how [5.173.32.*]
    Trzymam bo uważam że choć produkt dający mały zarobek to jednak przewidywalny i przy dobrym planie rozwoju może coś tam z tej firmy być. Natomiast prowadzenie tej spółki przypomina brak wiary w core biznes i szarpanie się na prawo i lewo żeby coś zarobić. I uzupełniając odpowiedź po co to trzymam: bo mam nadzieję że wreszcie jakąś droga/plan rozwoju się ukształtuje bo bardzo mnie ciekawi ostatni zakup innej spółki. Ale jeśli sytuacja się nie zmieni to faktycznie sprzedam choć to nie jest takie łatwe bo próbowałem kilkukrotnie i miałem problem z wystawionym pakietem mimo że jest mały.
  • Re: Po co to trzymacie ? Autor: ~Hyhy [89.76.147.*]
    Wywalajcie i do roboty chętni czekaja od kwartału a sypiecie jak niemowlaki, czas jest paniczne wywalanie slabe, dzialac
[x]
TELGAM 4,53% 0,42 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.