Ale mam jeszcze taki wariant: pojawi się obserwator opowiedzianego dzisiaj potencjału spółki i uzna, że warto łowić kwit z rynku. Kilka - kilkanaście tygodni i odłowi to, co cypry wysypały i jeszcze dokupi. Jaki będzie z tego kurs ? - czas pokaże.
Ps. ale to tylko hipoteza ( wyjaśniam wpis tym, co wolno czytają i jeszcze wolniej myślą )
bardzo emocjonalne te Twoje wpisy. przeżywasz każdą swoją rozterkę, informujesz już forum nie tyle o swoich ruchach, co o potencjalnych ruchach. Piszesz o konkretach, więc może napisz jakiś konkretny post? Może wtedy ktoś weźmie pod uwage serio to, co tu wypisujesz.
Najlepiej to sprzedaj to, co masz, o ile coś tam masz.
maliniak dlaczego podbijasz swoj podrobiony wątek? Hahaha jaki typek. To ten jest oryginalny, masz problem bo nie możesz go już usunąć hłe hłe hłe. Oto dowód że ten gość kiedyś posiadał akcje i wtopił
luigi i czarny pewnie inżyniery obydwa może z pontonów za grosze bawią się w dobrego i złego policanta. ale i oni kiedyś mniej czybardziej komuś wdepną na odcisk jak tak się będzą bawić a ponieważ jako bidule to się pewnie sprawa może wyjaśnić jak wysiadacie z autobusu nie płacąc za przejazd. Mówię o kontrolerach komunikacji miejskiej bo z tego co piszecie to kasąa co bardziej akcjami nie dysponujecie. wasze śmieszne podrygi i drgawki pobudzone świadczą że wasz nabór nastąpił (wg mnie) za grosze w grupie celowej obarczonej dysfunkcjami i podobnie jak teraz brun i drewniany radzę uważać bo słońce kwadratowe to nic przyjemnego. A sątu grupy poważnego biznesu i oni WSZYSTKO monitorująi przekazują gdzie trzeba.Tak że jak zwykle kto sieje wiatr to zbiera burzę....
Maliniak nigdy nie mial tych akcji I nie będzie miał. To zwykły naganiacz i tyle. Dochodzimy chyba do końca naszej sagi... Pytanie jak będzie koniec...
Dnia 2025-07-15 o godz. 14:35 ~Luigi napisał(a): > ' rozważam wysypke tego co mam' jak tłumaczysz? To też jakaś grafika AT? xDD
Opisałem to w linijce, którą usunął nieco wyżej moderator.
Wątek powstał w kontekście rozmowy z takim jednym, co to twierdził tu na forum, że ilością akcji hubrawca którą ma, zasypałby mnie po czapkę. Zaproponowałem mu kilkakrotnie wklejenie pit 8C, by pokazał jest mocny faktycznie :) i jakie ma osiągnięcia na giełdzie :) Nic nie wkleił, a pisać na forum, co to można i ile można każdy potrafi. Dlatego umieściłem wpis, że będę sypał :)))) a ty naiwnie ciągniesz ten wpis jak argument