"Program zostanie uruchomiony po osiągnięciu przez kurs Carbon Studio ceny zamknięcia w obrocie zorganizowanym w wysokości 75 zł lub wydania flagowego produktu spółki pt. Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall, do końca 2021 r." Myślę ze premiera w tym roku jednak niezagrożona więc to 75 to tylko wabik. Program jest przewidziany na lata 21-24, jednocześnie mocno zjechali w stosunku do wcześniejszej propozycji (na którą wszyscy się tak tu nakręcili) tak jakby już wiedzieli ze samym Warhammerem nie podniosą tak kapitalizacji i program pod kolejny tytuł za parę lat.
Nie podniosa kapitaizacji bez fundow na glownym. A na NC nie chca byc bo musza miec kase na nowe projekty. I sie kolko zamyka. Takze to fundy zdecyduja kiedy bedzie odjazd. A odjada jak sie zapakuja. Na razie po staremu. Kto sledzi wykres wie jaka faza.
Fundy nie są potrzebne, tu jest potrzebny sukces który będzie uzasadniał wyższą wycenę a nie tylko marzenia o rynku VR (i do kapitalizacji z ich progów nie trzeba wcale głównego rynku, zeszły rok to pokazał). Jesteś tak skupiony na tych funduszach ze chyba zapominasz ze to nie one decydują ostatecznie o kapitalizacji a jedynie się podczepiają pod takie ruchy.
Uwazam, ze jak kurs strzela w gore na dwa miesiace a spada na 24 to jest to spekula. Bez fundow wzrosty beda chwilowe akurat zeby niecierpliwi z forum wyszli
Facet jest obłąkany. Tak mistrzu, ktoś spuści kurs w okolice 40 zł i zrobi prezent, żeby spóźnialscy mogli sobie kupić akcje, których jest bardzo mało a zarobionych i kumatych jest znacznie więcej. Aż drażni to majaczenie i teorie spiskowe.
Czytaj wykres bo na razie widac ze nie umiesz. Skoro uwazasz, ze 40 nie bedzie to czekaj spokojnie na wzrosty albo kupuj.
Plucie na mnie nie spowoduje zmiany trendu a swiadczy tylko o waszym braku poziomu kultury. Mogetylko wspolczuc.
To prawda. Nie mniej jednak myślę, że premiera w tym roku również podbije kurs :) Do tego nie ma co zapominać o trybie co-op do Wizardsów, też miały być w tym roku - póki co cisza.