Nie no słaby jesteś, spółka faktycznie na dnie ale po cholere sie napierdzielać z innych. Prędzej, czy później odbicie nastąpi. Na razie osuwa sie pod własnym ciężarem.
biedny intelektualnie, z pewnościa też bez przyjaciół. Oczywiście zaprzeczysz bo jesteś tylko kozakiem anonimem w necie, dla takich jak ty powinny być psycho testy przed podłączeniem do internetu.
Załamka dziś co robią , już nie wierzę w nic na tej tej spółce przynajmniej przez dłuuuuugi czas , szkoda zamrożonego kapitału , liczyłem że te 40 zł nie puści ale poszło jak sraczka po kiszonych ogórkach , żałuję wejścia tutaj na koniec Kwietnia i Maju śr.64zł , a zastanawiałem się nad Aliorem ehhhhhhhhhh
Wycena niedługo miliard, jak na tą firmę i fajna przyszłość nienajgorzej, przy czym tutaj firma cały czas się rozwija...pożyjemy, zobaczmy, ja dla hazardu kupuje takie Eurocash, ale oni mają stratę, zarabiam na krótkich odbiciach, ale pcf zamierzam trzymać bardzo długo, więc co mi na tym...szkoda tylko że nie zaczynam od samego dołu, też super nie mam że średnią 53
Buhahaha ludzi wyzywasz a sam jestes niezly kolek trolujac z VPSa OVH (oni maja maski /24) reszta to bylo bardzo proste. A btw przeczytaj sobie ich regulamin i nie zdziw sie jak ci niebawem skasuja vpsa bez uprzedzenia z twoimi otwartymi zleceniami i brakujacymi S/L.