Odpaliłem sobie teraz rachunek maklerski w mbanku i rzeczywiście nowa rekomendacja Famur: kupij 4,01 zł potencjał +24,73 %. To jutro będzie ostra jazda w górę... Szkoda, że nie dokupiłem...
Jak kolejna spółka związana między innymi z węglem jak Famur pokaże się w zestawieniu jako najmocniej rosnąca, to coś czuję, że spekuła z Bumech, Patentus, CoalEnergy itd może się tutaj pojawić i będą chcieli mocno pompować kurs
Dnia 2021-10-11 o godz. 20:13 ~Opto napisał(a): > Jak kolejna spółka związana między innymi z węglem jak Famur pokaże się w zestawieniu jako najmocniej rosnąca, to coś czuję, że spekuła z Bumech, Patentus, CoalEnergy itd może się tutaj pojawić i będą chcieli mocno pompować kurs
Bo w zasadzie jeszcze na Famurze nie była takiego szaleństwa jak na tamtych spółkach
Rzeczywiście coś jest na rzeczy bo pojawiło się od groma nowych ofert pracy. A to znaczy, że będzie rozwój. Tylko ciekawy jestem czy nie przez przejęcie jakiegoś biznesu związanego z OZE i nie koniecznie fotowoltaika. Bo dodali na FB zmianę, że będą się zajmować już nie tylko Fotowoltaiką, ale też innymi gałęziami OZE. Może poszli w farmy wiatrowe lub elektrownie na biogaz albo jeszcze coś innego. Info wisi w powietrzu.
Dnia 2021-10-11 o godz. 20:32 ~Opto napisał(a): > https://famur.com/dolacz-do-nas > > Rzeczywiście coś jest na rzeczy bo pojawiło się od groma nowych ofert pracy. A to znaczy, że będzie rozwój. Tylko ciekawy jestem czy nie przez przejęcie jakiegoś biznesu związanego z OZE i nie koniecznie fotowoltaika. Bo dodali na FB zmianę, że będą się zajmować już nie tylko Fotowoltaiką, ale też innymi gałęziami OZE. Może poszli w farmy wiatrowe lub elektrownie na biogaz albo jeszcze coś innego. Info wisi w powietrzu.
Ja to czuję, że 5 zł może być szybciej niż myślimy...
Ja coś pesymistycznie czuje, że dzisiaj marne 3.30-3.35 ale chcę więcej :) za kilka dni panie urośnie jak dadzą info dla ogółu a nie tylko dla posiadaczy konta maklerskiego mbank