I kolejna sesja ponad milion obrotu. Nie ma szans, aby ktoś gruby tutaj się nie pakował. Muszą wiedzieć coś więcej skoro praktycznie od miesiąca kurs rośnie a korekty robi w biegu.
Możliwe, że jest coś na rzeczy, ale myślicie że jak fundy ładują to cena jeszcze nie spadnie? wiadomo że fundy nie będą brały po coraz wyższych cenach, tylko też po raczej jak najniższych się ładują? Co sądzicie?
Nenek, zobacz jaki tu jest ff. Tu ciężko zebrać większy pakiet po niskich cenach, dlatego kurs tak rośnie, myszą brać co im runek rzuci, wiadomo mogę próbować to rozgrywać straszyć itp, ale ewidentnie widać że jak chcą zebrać jakiś pakiet to kurs skacze o te 30%. Pomyśl co będzie jak już zbiorą i będą wybijać kurs jak nakwyżej...
Yeti ciężko dokładnie szacować, wszystko jak pisałem zależy od umów jakie będą dalej, wskoczy coś nieoczekieanego i dużego to się nie zdziwię jak za 2-3 lata zobaczymy tu 3 cyfrowy kurs. Jednak na ten moment w przyszłym rok przy założeniu dalszych kontraktów i rozwoju na dotychczasowym poziomie obstawiam kapitalizację w okolicy 80mln zł, co daje ok 30zł na akcje z c/z w okolicach 10-15. A Ty jak sądzisz?
Pozdro
Te umowy dały pary na dychę. Teraz będą mogły wejść fundy. Znowu przez to urośnie.
Prawdziwa gra zacznie się jednak pod produkt z zakresu cyberbezpieczeństwa.
Będą informować o kolejnych krokach.
I tak jak wiadomo na giełdzie kupujesz przyszłość...
Fundy jak wejda w taka spolke to napewno nie beda zbierac tak jak my z rynku.....ustawia sie z zarzadem na konkretna emisje ....i w sumie to nie wiem czy jest sie do czego palic ....kwestia ceny emisyjnej jaką ustalą :-)