• Wezwanie Autor: ~Chazar [89.64.85.*]
    Ujawnienie opóźnionej informacji poufnej o otrzymaniu zawiadomienia o zawarciu term sheetu dotyczącego m.in. zasadniczych warunków potencjalnej transakcji na akcjach Spółki, w tym ewentualnego ogłoszenia przez Agencję Rozwoju Przemysłu S.A. wezwania do zapisywania się na sprzedaż 100% akcji Spółki oraz publikacja informacji poufnej o otrzymaniu zawiadomienia o zawarciu umowy w sprawie zbycia akcji w ramach wezwania do zapisywania się na sprzedaż akcji Spółki.
    ESPI: Raport bieżący 25 / 2021 11.10.2021 12:57:50

Na razie KJ, Iskra i Promack w ramach wezwania zawarli z ARP termsheet w cenie 12,89 zł za akcję.
  • Re: Wezwanie Autor: ~Chazar [89.64.85.*]
    Średnia 3/6 miesięczna ważona obrotami może być w okolicach 17 zł - mogę się mylić, więc minimum po tej cenie może być wezwanie.
    Znając szczodrość ARP spodziewam się przedziału 17-17,50 zł za szt., czas pokaże...
  • Re: Wezwanie Autor: ~ktk [83.20.225.*]
    Oj żabki ale ustawka. Zapowiadają wezwanie a jego warunki dają by ustalił rynek w jeden lub kilka dni. W pół roku obrót akcjami był na poziomie 18k szt. Czyli ktoś kto ma akcje może sobie średnią zrobić sam jaka chce (praktycznie). I takiej zagrywki się spodziewam. Dzisiaj kupione parę tysięcy da asumpt do ciekawej rozgrywki. Patrzcie i uczcie się od mistrzów.
    Dnia 2021-10-11 o godz. 13:28 ~Chazar napisał(a):
    > Znając szczodrość ARP spodziewam się przedziału 17-17,50 zł za szt., czas pokaże...

Nie myliłem się, 17,21 zł , nie byli zbyt hojni. Potem Walne, przy 90% głosów na Walnym przegłosują uchwałę o delistingu, no chyba, że ten mistrz od "żabek" zgłosi sprzeciw i będzie bujanie po sądach; cena w granicach WK, więc trudno będzie udowodnić działanie na szkodę akcjonariuszy, nie to co na FSG.
    Dnia 2021-10-11 o godz. 17:51 ~Chazar napisał(a):
    > Dnia 2021-10-11 o godz. 13:28 ~Chazar napisał(a):
    > > Znając szczodrość ARP spodziewam się przedziału 17-17,50 zł za szt., czas pokaże...
    >
    > Nie myliłem się, 17,21 zł , nie byli zbyt hojni. Potem Walne, przy 90% głosów na Walnym przegłosują uchwałę o delistingu, no chyba, że ten mistrz od "żabek" zgłosi sprzeciw i będzie bujanie po sądach; cena w granicach WK, więc trudno będzie udowodnić działanie na szkodę akcjonariuszy, nie to co na FSG.

Mała korekta, wg komunikatu na stooq "Wzywający nie zamierza wycofać akcji spółki z obrotu na rynku regulowanym ani podejmować żadnych działań do tego celu zmierzających" 
    Brawo PiS.
  • Re: Wezwanie Autor: ~098 [5.173.97.*]
    Przecież napisali że cenę uzgodniono dużo wcześniej z Jędrzejewskim i Tatarkiem więc obliczanie na podstawie kursu giełdowego jest bezsensowne, ja jeszcze nie wiem czy sprzedam, trzeba na spokojnie przemyśleć żeby człowieka nie wych..... li bo może w drugim zapłacą więcej, czasem tak robią niektóre podmioty, na razie temat jest dziewiczy i zobaczymy jutro na giełdzie co się wydarzy
    Dnia 2021-10-11 o godz. 19:22 ~098 napisał(a):
    > Przecież napisali że cenę uzgodniono dużo wcześniej z Jędrzejewskim i Tatarkiem więc obliczanie na podstawie kursu giełdowego jest bezsensowne, ja jeszcze nie wiem czy sprzedam, trzeba na spokojnie przemyśleć żeby człowieka nie wych..... li bo może w drugim zapłacą więcej, czasem tak robią niektóre podmioty, na razie temat jest dziewiczy i zobaczymy jutro na giełdzie co się wydarzy

Bezsensowna to jest pierwsza część twojej wypowiedzi. Od kiedy cenę w wezwaniu ustala się na podstawie umowy między Mietkiem, a Józkiem?
  • Re: Wezwanie Autor: ~098 [5.173.113.*]
    A od kiedy ty grasz na giełdzie?
  • Re: Wezwanie Autor: ~RAF21 [83.26.61.*]
    Po coś państwo kupuje te akcje - to dobre info dla RAF - będzie nowy start po blokadzie między wspólnikami
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.160.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.41.26.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.59.*]
  • Re: Wezwanie Autor: ~Gruby [68.235.38.*]

CONSTANCE tani Medtech z dużymi perspketywami rozwoju, Spółka chce wybudować szpital rehabilitacyjny za 80mln zł, prowadzi emisje akcji po 40zł na crowdfund a teraz mają umowe z Japonią
  • Re: Wezwanie Autor: ~Kasia [146.70.103.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
[x]
RAFAMET 2,12% 38,60 2025-12-19 14:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać