• Gdzie jest Toya? Autor: ~Inwestor [5.184.201.*]
    Toya +10,5% r/r
    WIG +47,5% r/r

Sprzedaż +34% półrocze
    Zysk netto +36% półrocze

Mimo tak dużego wzrostu sprzedaży i inwestycji zwiększyła się nadwyżka finansowa netto do 25,4 mln z 1,4 mln r/r

Czego można się spodziewać po 3q?
    Myślę, że wyniki mogą być podobne do 2q, z racji bardzo niskiej bazy z zeszłego roku może to być ogromny wzrost, obstawiam zysk min +50% r/r

Czy mamy o tyle słabsze wyniki od reszty?
    Czy się nie rozwijamy??

Sprzedaż do ponad 100 krajów, co roku 1000 nowych sprzętów, zaniedlugo wchodzimy do Chin

Myślę, że większość z WIG o takim wzroście to może pomarzyć, jestem mega zirytowany obecną wyceną, nie chce mi się wierzyć że 8 sprzodu, takie jest moje zdanie, napewno nie sprzedam poniżej 10, wybicie zwykle przychodzi jak już sprzedałem, do wyników już wiele nie zostało, a nie wiadomo czy szacunkowe będą wcześniej

Czy to jest spadek taki jak był wcześniej przed wynikami? Aby później mocno rosnąć, co myślicie?
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~rafal [5.173.151.*]
    Zachowanie kursu rzeczywiście wygląda słabo. Piątkowa sesja irytująca. Zabawa algorytmu. 18 sesji do wyników. Jest czas na zbicie i up. Tak było ostatnio. Z drugiej strony kurs już teraz bardzo atrakcyjny...
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~Byku [83.23.234.*]
    Zaraz Toya ruszy i wtedy pójdzie szybko na 12 zł. Nadrobimy zaległości !!
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~Marek [89.70.82.*]
    Widać, że dzisiaj celem jest zrobienie obrotu na 8.50 co ma niby potwierdzić trend spadkowy. Oczywiście dużo chętnych do sprzedaży za taką cenę nie ma, ale zobaczycie, że raptem się znajdą. Dołowanie kursu i nastrojów inwestorów postępuje...
    Przygotowanie terenu pod większe zakupy.
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: michal888 [83.28.236.*]
    jak nie chce wzrosnąć to chociaż niech spadnie, czekam na 8,50 i zapraszam
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~LA [37.30.98.*]
    Ale kurna sypią.
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~Szybki [85.221.138.*]
    Ale kurna kupują
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~Burger [188.213.34.*]
    Coraz więcej pisze się o problemach związanych z zakłóceniem łańcuchów dostaw. Ciekawe jak odbije się to na wynikach.
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: michal888 [83.28.236.*]
    Toya +10,6% r/r
    WIG +52,2% r/r

obecnie tak wygląda różnica między szerokim, nie chce się wierzyć, nawet nie wzrosło o zyski, tu tylko grają na spadki i wzrost do tego co było wcześniej
  • Re: Gdzie jest Toya? Autor: ~LA [90.156.16.*]
    Mniej wzrosło, mniej będzie spadać jak przyjdzie co do czego.
[x]
TOYA -0,51% 9,70 2025-12-04 12:52:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.