to teraz czekamy na info o dodruku paru milionów akcji przez groclin,bo za cos trzeba ten less kupić .Po ile dodruk po 1 zł ,jak rozwodnia to bedziecie mieli akcyjki po 3,5
Dnia 2021-10-09 o godz. 13:16 ~małły napisał(a): > dobry jesteś, nie marudz, w pt na 5,4 stał sobie batonik 130k czyli jakieś 700k, myśle sobie raczej nie dzisiaj, 3 min i zjedli
to prawda, wciągali jak odkurzacz... po południu co wystawiłem zlecenie, to ktoś mi podbierał wyżej... aż w końcu nie udało mi się kupić po cenie jakiej chciałem... tylko jakieś strzępy mi się udało dużo wyżej...
Jestem ubrany po 3,65. Myślę, że realnie dojdzie do 8 w tym ruchu, po czym powinna nastąpić korekta. A potem ..... to już zależy, czy będą kolejne ESPI.
CountMe - właściciel platformy LESS_ - rozpoczął proces negocjacyjny i podpisał list intencyjny z giełdowym Grocliem. W ich efekcie wspólnicy LESS_ planują nabyć znaczący pakiet akcji Groclinu. W przypadku pomyślnego zakończenia negocjacji LESS już za kilka miesięcy miałaby stać się spółką notowaną na GPW. tu to jeszcze bedzie placz .Kilka miesięcy tona giełdzie wiecznosc po hura bedzie krzyk rozpaczy
kupują akcje bankruta Groca kapitalizacja 60 mln a w kasie pusto prezes wypłacał sobie po 2 mln zl co roku a wszyscy sie cieszą to życzę powodzenia trolu
nigdy 2 zl nie dadza, jest 17 mln akcji (razem z tymi 6 mln co jest zatwierdzone na wza) czyli za pustke i wejscie na gpw dadzą 34 mln zł, to wejście na GPW Pekao S.A. mniej kosztowało
a LESS same straty, dzieciaki tego nie używają, jest mało popularne, a że doradca Lewego wyłożył troche kasy to wiadomo teraz siedzi w pudle chyba albo areszt domowy ma czy coś w tym sensie bo w GetBack tez zainwestował Lewy