• Brak zwrotu Autor: lukkad [5.172.238.*]
    Tylko 50% zwrotu…Nie na takie info tu wszyscy czekali…W poniedziałek dramat
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~Zgred [5.173.138.*]
    W 3 dni przeszlo 2 banki...no dramat
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~Suc [109.196.61.*]
    Przed nami Halloween i różnorakie eventy plus wersja na wszystkie konsole normalnie dramat xD
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~Kit [89.70.148.*]
    Haha słabo
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~malik [94.254.177.*]
    Połowa dopiero zwrócona gdy gra miała najlepszy okres sprzedażowy i kosztowala 89zl. Sprzedaż na obecna chwilę leży, bo to juz 3 strona i zaraz wyleci z setki. Sprzedaż pewnie znowu wzrosnie na promocjach po 40-60%, ale wtedy juz do zwrotu bedzie potrzebne ponad 100 tyś sprzedaży.
    Jest slabo i rynek juz to zdyskontował
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~DonGiovani [37.47.25.*]
    Teraz niech każdy liczy i patrzy czy to dramat czy nie. Dla mnie wyniki są lepsze niz przypuszczałem. Co do ilości stawiałem właśnie na 35-40 tys po 72h. Ale zysk na sztuce lepszy niz przypuszczałem. Wydaje się ze z zysków spółka powinna trochę zainwestować w promocję gry. Szczególnie przed halloween. USA to idealny rynek pod to. Plus cos w Chinach.
  • Re: Brak zwrotu Autor: lukkad [5.172.238.*]
    Dla Ciebie może tak ale dla większości ten wynik jest poniżej oczekiwań…Trolle wzrostowe naganialy tu na:
    1. Info o zwrocie lada chwila
    2. 150-200k sprzedanych sztuk
    3. Sprzedaż 3 x Agony w analogicznym czasie
    Niestety dla nich wszystkie te 3 argumenty zostały przez to ESPI obnażone. Ciekawe na co teraz będą naganiać
  • Re: Brak zwrotu Autor: ~CypherR [37.47.28.*]
    Niby się tu przedstawiasz, że sprzedałes akcje i teraz czysto altruistycznie się wypowiadasz, ale jak na moje, to jesteś zwykłym trollem, który sieje ferment. Daj mi możliwość zainwestowania w biznes, ktory przyniesie 50% zwrot w 3 dni, to właduję tam milion złotych. Wszystkie Twoje komentarze negatywne. Wychodzi na to, że w tę spółkę zainwestowali idioci, nie mający pojęcia o tym, czym są inwestycje.
[x]
MADMIND 5,41% 0,37 2026-05-12 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.