• No i jest sukces Autor: ~Grzesiek [213.134.172.*]
    Widać pp będą cenniejszym towarem niż aktualnie a przy dodatkowym wzroście kursu na giełdzie mogą się o nie zabijać. Czyli start nastąpił wczoraj rąk jak pisałem, że wg mnie powinien być to piątek...
  • Re: No i jest sukces Autor: ~dami [5.173.248.*]
    Na zakład potrzebuje około 4 mln... To na co mu pozostałe 34?????? No ja już odpadam całej przysługującej mi puli nie wykupie. Już widzę jak Romanowi się dziób śmieje!!!
  • Re: No i jest sukces Autor: ~xv [89.64.40.*]
    a ja tam wykupię co do jednej akcji i jeszcze dobiorę PP. Wszystko drogie a akcje skotana tanie.!!!!
  • Re: No i jest sukces Autor: ~skotie [188.147.37.*]
    Po tym wczorajszym info akcje powinny rosnąć !! bo Ci co będą mieć PP będą mieć teraz bonus - więcej akcji po emisji
    Wiec PP powinny być drogie
    Zobaczymy co RK wymyśli, czy będą tanie czy drogie ?!
  • Re: No i jest sukces Autor: ~Zaraz [89.69.16.*]
    Ta, z całą pewnością, zwłaszcza że kolejna grupa ludzi wypadnie z gry bo nie będzie w stanie objąć wszystkich akcji i będzie zmuszona sprzedać pp albo sprzedać resztę starych akcji żeby zrealizować pp.
    Pytanie jest, do ilu to wszystko spadnie?
  • Re: No i jest sukces Autor: ~Lakorino [87.105.140.*]
    Nic nie kumam --- skąd info, ze więcej niż 1:1 pp za posiadane akcje??? Gdzie Wy to wyczytaliście? Masz 100akcji starych to tylko 100 pp. Czy coś więcej mozemy wykupić???? skąd te spekulacje?
  • Re: No i jest sukces Autor: ~Xyz [37.248.160.*]
    Masz info ,wejdž na pdf i poczytaj
  • Re: No i jest sukces Autor: ~Lakorino [87.105.140.*]
    „3. Za każdą 1 (jedną) akcję Spółki posiadaną na koniec Dnia Prawa Poboru, akcjonariuszowi przysługuje jedno jednostkowe prawo poboru, przy czym jedno prawo poboru uprawnia do objęcia 1,5 (półtorej) Akcji serii D. U

Czy ja mam rozumieć , że jeśli mam np. 10PP - wykupię je - to potem będzie to 15 nowych akcji? jeśli tak to pp powinny być w całkiem niezłej cenie.
[x]
ONESANO -0,44% 0,90 2025-09-23 13:02:08
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.