• Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~Realnie [37.225.6.*]
    EC2 rośnie w siłę. Pięknie to wygląda i mocno zaskakująco. Przyznam, szczytem marzeń dla mnie było 6 zł. Obecna wycena jest mega fajna i wydaje mi się nadal atrakcyjna, biorąc pod uwagę plany naszej Spółki EC2.
    A teraz co powinno wydarzyć się od strony faktycznej, a za tym informacyjnej, dla utrwalenia i może umocnienia kursu, a może nawet powyżej 10 zł.
    Po pierwsze ostatni etap przetargowy z Polską Agencję Żeglugi Powietrznej.
    Zaczęliśmy wygrane od wartości 1.279.200 zł brutto, prześliśmy do drugiej części wygranej za 5.730.816 zł brutto. Zakończymy trzeci etap na wartości.....???
    Mam nadzieję, że większej, choć nie wiem co jest przedmiotem tej części.

Po drugie, pierwsze info o świadczonej usłudze w USA.

Po trzecie, zwiększenie zaangażowania lub wejścia kogoś nowego powyżej 5%. Obroty od początku września wskazują na to, że ktoś i moim zdaniem nie jeden inwestor, jest bezpośrednio poniżej 5%.

Po czwarte, inne fajne info. Obecne działania Spółki wskazują, że inne obszary, w tym postepowania przetargowe w odmiennych niż medyczne postepowaniach, są w zainteresowaniach szeroko rozumianej grupy EC2 :-))).

Niech moc będzie z nami, a przede wszystkim z naszą Spółką :-))).
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: pseudobankier [45.90.3.*]
    Fantastyczny wręcz. Ciekawi mnie jakie będą mieli wyniki zbliżające się teraz. W ogóle super to napisałeś, pomimo spadku jestem mega pozytywnie nastawiony co do tej spółki
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~leszcz [94.101.16.*]
    Przetargi to jedno, ja czekam na więcej informacji w temacie nowej strategii. Blockchain oraz cyberbezpieczeństwo pobudzają wyobraznie. Mega modne tematy. Na Facebooku wrzucili info o konferencji w e-zdrowie na której Prezez Ec2 będzie miał prelekcje obok takich marek jak Oracle czy Siemens. Nieźle to wygląda. Wychodzą z cienia. Do tego były szef pionu inwestycyjnego mbanku w Zarzadzie. Tutaj musi być naprawdę spory potencjał.
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: aczuk [178.212.46.*]
    @ " obok takich marek jak Oracle czy Siemens"

Woooow, jeszcze zbieram szczene z podłogi, tak mi kopara opadła.

Czyli ta ptaszyna nieźle se poczyna.

A co na forum nikt ostatnio nie podkreśla - tu jest circa 2,5 mln akcji in total.
    Znaczy w obiegu jakieś naprawdę drobne ilości.
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~Yeti [37.47.147.*]
    Myślicie że spółka będzie wypłacać dywidendę?
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~Masakra [37.225.16.*]
    Sam pomyśl i napisz o swoich przemyśleniach.
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~Yeti [37.47.147.*]
    Ja myślę że tak. Pytanie tylko od kiedy - czy to już ten etap rozwoju. Na pewno więcej osób by zwróciło uwagę na spółkę po to aby trzymać akcje a nie nimi grać.
    Może jednak macie inne zdanie że już mogłaby zacząć wypłacać?
  • Re: Mijający tydzień uznaję za bardzo dobry Autor: ~Realnie [37.225.6.*]
    Spadki są czymś normalnym. Po wzrostach zawsze ktoś znajdzie się do sprzedaży. Przy większej ilości akcji może to trwać dłużej. Na Eciku jest mnie, czyli wydaje się, że przyszły tydzień moze być ok. I właśnie. Przyszły tydzień będzie wyznacznikiem dla mnie w jaki kierunku kurs pójdzie w najbliższym okresie.
    Mocno spadnie - bardzo źle. Wzrost spekulacyjny.
    Utrzyma się lub wzrośnie - super, a w szczególności po dobrym infie.

I jeszcze jedno. Mam nadziej, że to co dzieje się nie jest związane z warrantami

No i faktycznie dobry raport za III kwartał może być również dobrym impulsem do wzrostów.
[x]
SEDIVIO 0,00% 8,48 2025-12-10 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.