Może ktoś mi wyjaśni dlaczego LESS ma sie zgodzić na współpracę z Groclinem?.Firma która nic nie ma ,nie ma kasy,nie ta branża .Kase na to muszą miec tylko i wyłacznie z dodruku akcji,bo akcjami maja kupic udziały w LESS.To po ile bedzie dodruk? po 1zł ?Jakto rozwodnia to akcje będa warte 2 zł.Tak tylko pytam.
Cześc po 5,5 icześc po 5,72 teraz kombinuj jak z tego zrobic srednią 5,65 panie prezesie,a tak nawiasem to nie to bylo pytaniem za ile sprzedałem ,ale jak widzicie zaplate za akcje less
Człowieku to Lees wyszło z inicjatywą. Rozumiesz co to odwrotne przejęcie? Grubasy rozumieją jak widzisz. Ulica sprzedawała a grubasy kupowali. Niezależnie co tu będziesz pisał to tu będzie rosło i rosło.
A jak chcenowego mercedesa i co z tego.Sa tańsze spólki do przejecia za niewielkie pieniądze dlatego pytam dlaczego akurat groclin?tak z ciekawosci bo ja swoje sprzedalem ,zarobilem i kończe zabawe z groclinem,wy sobie zarabiajcie i 200zł na akcji tylko dlaczego akurat groclin to mnie nurtuje bardzo.