• Hmm Autor: ~Kszew [194.30.179.*]
    wolumen 47k gro obrotu na dołkach, zbiórka 127k i 75% szans na wypełnienie celu...hmm
  • Re: Hmm Autor: ~Dzik [5.173.252.*]
    Obroty pokazują, że coś ciekawego się tu jeszcze zadzieje.
    Patrząc na spokój na twarzach twórców gry i platformy można odnieść wrażenie, że to wszytsko to celowy zabieg i nie mam się czym przejmować
  • Re: Hmm Autor: ~aucc [5.173.105.*]
    200k zbiórki - co za kombinację?
  • Re: Hmm Autor: ~weis [37.120.194.*]
    pisałem wcześniej i potwierdze teraz, nie opłacało się kupowac pp w cenie 1,80. teraz można nabyc taniej bo obroty nawet nawet
  • Re: Hmm Autor: ~nw [31.0.40.*]
    A ja dziś na fali spadków dokupiłem mały pakiecik, po raz pierwszy od chyba 7 miesięcy, obniżając przy okazji nieznacznie swoją średnią. Generalnie nie wiem czemu ludzie sprzedają, sama zbiórka się jeszcze nie skończyła a widać że ostatnie dni coraz lepsze. A patrzac po obrotach, które są olbrzymie jak na CDT, to chętnych na zakup nie brakowało. Jakoś nie czuje stresu w przypadku tej spółki, jestem ciekawy co kolejne tygodnie przyniosą. Fakt, jest dużo niewiadomych, ale jeśli moje przypuszczenia się nawet tylko częściowo sprawdzą, to będzie dobrze.
  • Re: Hmm Autor: ~Kot [89.70.55.*]
    Czy naprawdę ktoś myśli ze nie zbiorą 300k? Sami dorzuca jak będzie trzeba, zreszta już to zrobili
  • Re: Hmm Autor: ~Dzik [83.23.234.*]
    I to będzie najlepszy marketing - udana zbiórka
  • Re: Hmm Autor: ~Kszew [77.252.47.*]
    tak między bogiem a prawdą to są dwa dni na obracanie nawet tym drobnym kapitałem który jakby wpłacił na początku zbiórki to nie mógłby pracować
  • Re: Hmm Autor: agent_cooper [31.0.3.*]
    Dnia 2021-10-08 o godz. 17:36 ~Kot napisał(a):
    > Czy naprawdę ktoś myśli ze nie zbiorą 300k? Sami dorzuca jak będzie trzeba, zreszta już to zrobili

Po tym wpisie widzę, że wcale nie jestem taki odkrywczy. Oczywiście, że w razie braku dorzucą w końcu sami. W skali firmy nie jest to bajońska kwota a marketing (jak ktoś też już zauważył) z udanej zbiórki BEZCENNY.

Jak mawiał mój pierwszy przełożony Andrzej M. ( pozdrawiam zresztą :) ) , ,,wszystko co nowe rodzi się w bólu" :DDD . Stąd początkowo ślimacze tempo zbiórki.
    Na chwilę obecną jest 107 wspierających, 68 % zebranych środków czyli 204423 złote. Pozostało 2 dni.
    Mam nadzieję, że udana zbiórka będzie miała odzwierciedlenie zarówno we wzroście kursu jak i wolumenu już w poniedziałkowej sesji. Oczywiście nie będę pisał bzdur, że się nie otworzy itd. mam jednak nadzieję, że będzie to mały kroczek (jak Armstronga) do wielkości spółki oraz grubości naszych portfeli :)))) .
[x]
PROACTA -9,55% 1,80 2026-05-15 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.