• KASA leszcze kasa Autor: ~spokoj [193.162.26.*]
    zalozenie do tego co ponizej - II polrocze bedzie takie samo jak pierwsze
    kursy okolo godz 14:30
    dane z raportow finansowych jedziemy

Nazwa C/Z
    ALG 18

CDP 89
    PCF 28
    PLW 24
    11B 36
    TEN 21

powiem tyle NIE CHCE MI SIE Z WAMI GADAC
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Gracz [46.205.198.*]
    Ciekawe zestawienie dlatego odpisze żeby nie przysypał tego bełkot o opiniach z Goworka i tego typu sciek. 18 w USA to promocja
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~ortion [81.92.203.*]
    Cena zmierza do ceny po jakiej 120 podmiotów obejmowały serię H. Gdy je dopuszczą do obrotu to na pewno znajdzie się grupa inwestorów dla których wystarczający będzie zysk 300% 200% czy nawet 150% i będą realizować choć w części zyski co będzie dołować kurs.
    Oczywiście nie znaczy że tak będzie na 100% może pojawią się nadzwyczaj dobre informacje które pozwolą na realizację zysków wyżej i seria H zostanie szybko wystrzelana,
    Według mnie to przyszłościowa spółka widać po raportach, że jest coraz lepiej niestety seria H straszy i bez nadzwyczaj dobrego info to bezpieczniej będzie wchodzić niżej im bliżej ceny z serii H tym lepiej (oczywiście kurs może zatrzymać się gdzieś w połowie lub nawet wzrosnąć ale tego nikt nie wie).
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~trek [37.47.185.*]
    tyle się napisałeś a nie wspomniałeś jaka to była cena
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~ortion [81.92.203.*]
    No tak proszę 1.67 PLN !!!
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: tomaslfc14 [89.64.48.*]
    Dnia 2021-10-08 o godz. 15:14 ~spokoj napisał(a):
    > zalozenie do tego co ponizej - II polrocze bedzie takie samo jak pierwsze

Ale drugie półrocze nie będzie takie jak pierwsze, pogódźcie się z tym! W pierwszym półroczu zaksięgowany został przychód w postaci 5 mln EURO(!) za sprzedaż IP Ghostrunnera, dlatego ten wynik był tak dobry. Już przecież w drugim kwartale wykazali stratę i to srogą... Ale aktualnie w spółce się nie zapowiada na podobne umowy, więc spółka będzie w najbliższym czasie żyła tylko z części zysków Ghostrunnera, Chernobylite i kilku innych gier. Nie ma szans
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Alip [213.134.180.*]
    Spółka spłaciła bardzo wiele zobowiązań. Do GR dołącza Chernobylite który będzie ciagnol wyniki. Może jednak będzie dobrze. Ja tam w tych cenach dokupuje i usredniam:)
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: generalpinochet [188.147.0.*]
    Sprzedaż Chernobylite na konsolach jest o wiele gorsza niż GR.
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Alip [213.134.180.*]
    https://gaminganalytics.info/gbms_last_xboxtp_pl Czy ja wiem? Mam nadzieję że trochę z tego się uzbiera.
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: generalpinochet [188.147.0.*]
    Trochę się uzbiera ale trzecia dziesiątka bezpośrednio po premierze to nic wielkiego i zdecydowanie słabiej niż GR. Może 200 tysięcy na konsole do końca roku przebije.
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Gracz [46.205.198.*]
    Od dawna to obserwuje. Są tylko dwie opcje i nie ma trzeciej. Ktoś cały czas stawia batony na sprzedaży od mniej więcej 18zl. Opcja 1 ktoś chce naprawdę sprzedać i jest ćwierć mózgiem że pakuje takie pakiety opcja 2 ktoś wie co robi i ubija kurs koncertowo. Opcji nr 3 nie ma. Przy obecnym sentymencie do ALG opcja nr 2 bardzo prawdopodobna.
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Lolo [94.254.185.*]
    A to już jest 200tys na konsole Ghostrunnera? Aż tyle?
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Gracz [46.205.193.*]
    Aż żal jakich akcjonariuszy ma np takie farm51 które po wzrostach w miarę stabilnie a tu bezmózgi robią zbijanie od roku takimi pakietami na s jak np teraz stoi
  • Re: KASA leszcze kasa Autor: ~Gracz [46.205.193.*]
    Trochę humoru. Nasz 14 letni Tomas na forum OML wylicza c/z na 26 i zachwala że na tle rynku to dobry wynik natomiast tu gdzie spokój wyliczył 18 chłopiec prawie codziennie bankruta z ALG robi. Ktoś zna bardziej słownikowe rozwinięcie definicji hipokryzji niż to ?
[x]
AIGAMES -4,40% 0,78 2026-06-02 13:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.