Typowy polski p..... Juz wyje jak rosnie co bedzie jak bedzie 10zl.. Bedzie... Akcjie sa zebrane na maxa.... Ja i moj kolega mamy 120tys...mozecie sie smiac... Ja mam tylko 20tys ale on zarobil krocue nletusie i columbusie ze taki wydatek na zakup tych akcji to... A juz jest na calosci 15procent zarobiony... Ale on kupil to na lata a nie jutro zeby zarobic... Macie przypadki co porobily spolki... 4mass...letus ciasteczka colubus inngone itp 5000tys procent po zmianie dzialalnosci i tu moze byc to samo.. Tylko cierpliwosci bo widac ze ktos zaczol zbierac to znaczy ze cis bedzie... Cena smieszna kapitalizacja 5mln...pozdro...a tych wydmuszek 500mln...pozdro...kto madry to zarobi...
Nie no 200zl nigdy nie bedzie..ja pisalem o 20zl..dawny debiut po 20gr..i wiem ze moj kolega 110tys akcji..cuda robia zeby cos kupic i zonk..spekulanci..
Zgadzam sie ale zeby tatus nie siedzial naszej malwinki do bedzie roslo bo sie boi o swoje przekrety z mieszkaniami w kazimierzu..itp a my pamietamy ty s......
Jeśli wiesz że ktoś popełnił przestępstwo, powinieneś poinformować o tym policję lub prokuratora
W przeciwnym razie możesz być posadzony o zniesławienie
A przy okazji o manipulacje kursem poprzez rozpowszechnianie nieprawdziwych informacji
Co ....haha...pisze to juz pare.lat ze stanislawscy okradli ludzi...niech mnie.pozwa...hehe...chyba zeby isc siedziec...gosciu jestem na gieldzie 23 lata i akurat znam blu bo moj kolega polegl zostal....i juz go nie ma....i sobie powiedzialem ze im nie odpuszcze....karma wroci im dwa razy...pozdro....masz akcjie nie sprzedawaj....bo bedzie wyzej....nie mowie ze jutro hehe
Rozumie giede tylko nie popieram zlodzieji ...jak mozna tak ludzi oszukiwac i nie poniesc zadnej kary to chyba tylko w polsce....znam ich dobrze i widze jak fajnie bawia a firme trzymaja zeby....moja kolezanka ma biuro rachunkowe i ma zysk roczny 700tys...4 pracownikow....prowadzi pare fim a reszta mniejsza to sobie zobacz jakie zyski ma blu.....pozdro
Sprzedaje 10 tys akcji do 5zl z moich 20tys..inwestycjia w rovite...moj kolega co ma 100tys nie sprzedaje..pisze zeby nie bylo biadolenia....tam widze lepszy zysk i tyle w temacie...